tiistai 18. maaliskuuta 2014

Meikkivoiteiden top 3

Etsin oikeastaan jatkuvasti täydellistä meikkivoidetta. Meikkivoide on mielestäni vaikein meikkituote, koska siinä on niin monen ominaisuuden osuttava nappiin: sävy, kestävyys, mukavuus ja koostumus noin ainakin alkuun. Olen ennenkin kirjoittanut tästä projektista, jossa välillä tulee tehtyä ihan hyviä löytöjä. Onneksi, heh. Tällä hetkellä on käytössä sellainen kolmikko, että voin pitää etsinnässä taukoa. En kuitenkaan halua monia käyttämättömiä purnukoita kaappiin.


Bobbi Brownin Skin Foundation on esiintynyt ennenkin blogissa, samoin kuin Diorskin Nude BB Creme. Chanel Perfection Lumière ei ole tainnut olla täällä esillä. Kaikissa on omat hyvät puolensa, mutta taitaa kaikkiin kuulua myös pikkumiinus.

Tällä hetkellä eniten on käytössä Chanelin meikkivoide. Se on kolmikoista vaalein sävyltään ja sopii talven jäljiltä kalpealle iholleni hyvin. Chanelin meikkivoiteissa sävyt ovat hyviä eli pikkaisen kellertäviä. (Esimerkiksi Lancômelta ei löydy sopivaa sävyä iholleni!) Lisäksi talvisin kaipaan enemmän peittoa ja mattaista lopputulosta, jota tämä tarjoaa. Meikkivoide kestää myös hyvin. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä tuote, josta pidän itse asiassa koko aika enemmän ja enemmän. Vaatii kaverikseen aina poskipunaa, ettei lopputulos ole liian "lattea", mutta sama homma on kaikkien mattameikkivoiteiden kohdalla. Sopii hyvin kaikille paitsi kuivalle ihotyypille.

Bobbi Brownin meikkivoiteesta olen kirjoittanut aiemmin täällä. Olen suurimmaksi osaksi edelleen samaa mieltä, mitä tuolloin kirjoittaessa. Vaikka Skin Foundation on vesipohjainen ja siksi erittäin ohut (juokseva?) koostumukseltaan, välillä tuntuu, että sitä on vähän vaikea saada levittymään tasaisesti, varsinkin kerrostettaessa. Luulen tosin, että kyseessä on tottumiskysymys. Tuotetta riittää pienempi määrä, mitä esimerkiksi Chanelia, koska se koostumuksensa ansioista leviää laajemmalle alueelle. Lopputulos on erittäin luonnollinen. Sopii kaikille paitsi erittäin rasvaiselle iholle.

Diorskin Nude BB Cremestä olen kirjoittanut viime heinäkuussa näin. Edelleenkin se on paras kokeilemani BB-voide, tosin kutsuisin tätä reilusti meikkivoiteeksi, tosin kevyeksi sellaiseksi. Tuote on kevyt iholla, mutta peittää silti mukavasti ja kestääkin kohtalaisen hyvin. Ainut miinus sävystä, joka on hieman liian punertava omalle iholleni. Ei mitenkään häiritsevästi kuitenkaan. Nude BB Creme on oikein passeli vähän rennompiin päiviin. Sopii mielestäni kaikille ihotyypeille.


Minulla on käytössä sävyt 20 Beige (Chanelista), Warm Sand 2.5. (Bobbi Brownista) ja 002 (Diorista).

Edelleen otan vastaan meikkivoidesuosituksia jatkoa ajatellen! :)

2 kommenttia:

 1. Itsekin meikkivoiteiden päivittäisenä käyttäjänä olen monenlaista kokeillut ja kaikkein parhaiten päivän mittaan rasvoittuvalle iholleni on passannut bare mineralsin mineraalimeikki yhdistettynä valokynään. Onko sulla kokemusta mineraalimeikistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli pari vuotta sitten käytössä bare mineralsin pohja, mutten oikein ikinä oppinut käyttämään sitä... Jotenkin tuntui, että se tarrasi kuiviin kohtiin ja toisaalta luisui pois rasvaisimmilta alueilta. Luulen, ettei kärsivällisyyteni riittänyt pyörittelemään sitä tarpeeksi kauaa iholla. Jotenkin nestemäinen meikkivoide on paljon helppokäyttöisempi, hih.
   Pitää kyllä harkita mineraalipohjaa uudelleen. Kesällä varsinkin voisi olla mukava antaa ihon hengittää kunnolla (tosin ei nestemäisetkään tunnu minusta epämiellyttäviltä). Kiitos siis vinkistä! :)
   p.s. Käytätkö muuten mineraalimeikin alla jotain primeria?

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!