lauantai 14. kesäkuuta 2014

Mythic Oil, apua hiuksille

En pidä selittelyistä, joten en sano mitään pitkäksi venyneestä blogitauosta... muuta kuin pahoittelut! :)

Suoraan asiaan siis! Jo aikaa sitten kerroin kuivien hiusteni pörröongelmasta, mutta vähän hidas kun olen hiusjuttujen suhteen, vasta nyt sain ostettua paremman (markettiversioon verrattuna) shampoon. Olen käyttänyt L'Oréal Professionnel Mythic Oil -sarjan hiusöljyä jo pidemmän aikaa, joten päätin kokeilla saman sarjan shampoota. Mikä tuoksu!! Ihana!! Montaa pesukertaa ei ole takana, mutta voin jo sanoa pitäväni shampoosta. Se lupaa ravita hiuksia ja antaa kiiltoa. Siltä kyllä tuntuukin. Hiukset eivät takkuunnu yhtä herkästi kuin aiemmin, tosin pikkupörröä esiintyy edelleen. Hiukset eivät silti tule latteiksi, päinvastoin, ne tuntuvat aiempaa jämäköimmiltä (jos hennoista hiuksistani niin voi ikinä sanoa). Peukku pystyyn siis tälle shampoolle!


Poispestävää hoitoainetta en käytä joka pesun yhteydessä (iik!), joten sellaista en tästä sarjasta ostanut (parikin vanhaa purkkia löytyy kotoa). Yleensä suihkin jotain kevyttä jätettävää hoitoainetta ja sitten lisään vielä pisaran pari tuota ihanaa öljyä. :)


Muotoiluaineena käytän viime hiuspostauksessa StyleC:n suosittelemaa Tigi Bead Head Small Talkia (unohdin ottaa kuvan). Laitan sitä kosteisiin hiuksiin, jos föönään hiukset. Muuten lisään vähän kuiviin hiuksiin viemään pörröisyyttä pois. Toimii hyvin! Pikkumiinus Tigin tuotteille tyypillisestä voimakkaan makeasta tuoksusta, joka periaatteessa on ihan hyvä, mutta välillä liikaa itselleni. :)

Nyt istahdan sohvalle seuraamaan jalkapalloa! Tänään pelaavat molemmat suosikkijoukkueeni, Uruguay ja Italia. :=)

2 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa että vinkki toimi :)! Mäkin olen kokeillut tuota Mythic Oilia, kelpo tuote (omaan tukkaani en huomaa eroa esim. Moroccanoilin, Elixir Ultimen tai tuon välillä-kampaaja kertoi muotoiluominaisuuksissa olevan paljon eroa, mutta itse en osaa sillä lailla hifistellä). Mutta siinä pörrön poispitämisessä auttaisi kyllä varmaan se kunnollisen hoitoaineen säännöllinen käyttäminen! Nuo jätettävät on kuitenkin aika kevyitä. Arvailen näin ei-ammattilaisena ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä vinkistä! :) Mulla ei ole ollutkaan muita hiusöljyjä, joten en osaa niitä vertailla. Mythic Oiliin olen ainakin ollut tyytyväinen.
   Hih, uskon, että säännöllisestä (poispestävän) hoitoaineen käytöstä olisi apua, mutta en vaan jaksa odottaa joka kerta suihkussa, että aine ehtii vaikuttaa... Tai vielä tuo odottaminen, mutta se poishuuhtelu! :S Luulen, että musta ei ole siihen... Koetan hyvittää sitä käyttämällä välillä naamiota (okei, aika harvoin sitäkin), mutta eihän se ole sama. :D

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!