tiistai 3. joulukuuta 2013

ACO Spot Treatment

Kaunis ja heleä iho on monen tavoitteena varsinkin, jos ei sellaista omaa ihan tuosta vaan. Oma ihoni on kohtalaisen hankala, tyypillinen sekaiho, josta löytyy kuivia kohtia, mutta päivän mittaan iho alkaa kiiltelemään. Välillä ilmestyy myös epäpuhtauksia. Jos jollakulla on samanlainen iho, haluaisin vinkata apteekista bongaamastani ACO Spot Treatmentistä. Olen käyttänyt sitä iltaisin/öisin epäpuhtauksien päälle ja täytyy sanoa, että tuote todella toimii. Ei se saa näppyjä yhdessä yössä katoamaan, mutta nopeammin iho palautuu kuitenkin. Aine ei ole liian ytyä herkällekään iholle, se ei esimerkiksi sisällä viilentäviä ainesosia.


Yllätyksenä tosin tuli aineen väri. Olin jotenkin kuvitellut, että tätä voisi "huomaamattomasti" käyttää kasvoilla, mutta aine onkin paksuhkoa valkoista tahnaa. Eli naama on mielenkiintoisen näköinen sen jälkeen, kun ainetta on levittänyt tarvittaviin kohtiin, heh. :)

Tässä näkyy tuotteen INCI-lista, jos haluatte sitä tarkastella.


4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Itse olen vannonut teepuuöljyn nimeen jo vuosia- siitä lähtien kun kosmetologi siitä vinkkasi: tuote on edullista ja riittoisaa (pari tippaa riittää useampaankin näppyyn) ja se hävittää näpyt parissa käyttökerrassa kuivattamatta niitä. Ainut ongelma on, että koska kyseessä on eteerinen öljy, on se tuoksu melkoisen voimakas… siksi aina välillä mietin pitäisikö kokeilla jotain muutakin. Pitääpä laittaa tämä korvan taakse, ACOlla on minusta muutenkin aika hyviä tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut käytössä teepuuöljyä, mutta juuri se tuoksu on häirinnyt. Se on jotenkin niin voimakas, että saa melkein silmät kirvelemään. :p
   Tämä ACOn tuote on hyvä. Jos monena iltana laittaa samaan kohtaan, saattaa se vähän kuivattaa ihoa, mutta pari kertaa ei aiheuta sitä ongelmaa ja silti se vaikuttaa silti näppyjä hävittävästi.

   Poista
 2. Sit on kans Kiehl'sin Blue Herbal Spot Treatment, mika on ihan lapinakyva geeli ja aika tehokas. Tosi riittoisa myos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiehl'sillä tulee käytyä aika harvoin, kun pitäisi lähteä Hesaan, mutta tykkään kyllä heidän tuotteistaan, joten olisi varmasti kokeilemisen arvoinen tuokin. :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!