torstai 5. joulukuuta 2013

Kevytuntsikka

Vastustelin ensin kiusausta, mutta lähdin sitten minäkin mukaan tähän kevytuntuvatakkiboomiin. Onhan ne takit ihanan kevyitä ja mukavia päällä. Pehmeitä ja lämpöisiäkin. :)


Halusin pitkähkön takin, joka lämmittää myös jalkoja kylmällä. Aleksi 13:ssa on aika hyvä valikoima takkeja, joten päädyin sinne takkiostoksille. Lopulta pohdin Luhdan ja Espritin takkien välillä, mutta Espritin takin matta pinta ja simppeli ulkonäkö olivat enemmän makuuni, joten ostin sen. Takki oli vielä hyvässä alessa, mikä on aina plussaa, hah! Untsikka on tuttu ja turvallinen musta, mutta toisaalta minulla ei ole ennestään mustaa talvitakkia.Käsi ylös, kuinka monelta löytyy naulakosta jo kevytuntsikka? :)

3 kommenttia:

 1. Tota...mika on kevytuntuvatakin ja normaalin ero? Etta on ohuempi vai?
  Mulla taitaa olla perusuntiksia, mut mietin etta pitaisko heittaa pois ja ostaa uus. Tukholmasta ostettu takki on jo 5v vanha ja siina taitaa olla reikakin :p Mutta mun elama muuttu ton takin myota 1000x lampimammaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ohuempi mutta myös painoltaan kevyempi! Päällykangas on vähän erilaista, mitä yleensä untuvatakeissa, siitä kai keveys tulee (+ täytettä vähemmän). Tuntuu, ettei päällä olisi mitään, heh! Toki kevytuntsikat eivät em. tekijöiden takia sovellu paukkupakkasille (ainakaan vilukissoille), mutta ovat tämän hetkisille keleille oikein sopiva takki.
   Heh, ehkä sun on aika ostaa uusi takki! Joku ihanan lämmin taas! :)

   Poista
  2. Kokeilin pari paivaa sitten Uniqlossa kaikkia kevyttoppatakkeja, mutta en sitten ostanut ainuttakaan. Huima ero kylla normaaliin untuvatakkiin, ne kevyet ei paina mitaan!! Ei vaan loytynyt hyvaa varia tai just oikean mittaista.

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!