maanantai 22. lokakuuta 2012

Sammalsilmät

Ruudun tällä puolen ilmottautuu aikamoinen meikkifriikki. Rakastan kosmetiikkaa, varsinkin meikkejä. Arkisin turvaudun yleensä aika samantyyppiseen meikkiin, jossa paino on silmämeikissä. Sävyt ovat aika luonnollisia, mutta arkenakin vaihtelen ruskean sävyistä, violettiin ja vihreään. Välillä kokeilen värikkäämpiä rajauksia tai klassista mustaa yhdistettynä punahuuliin. Viikonloppuna päädyin sammalsävyiseen silmämeikkiin, aika tummaan sellaiseen.


Viihdyin hyvin lookissa. Mun tummanvihreisiin (aika perusvihreänruskeat oikeastaan) silmiin tämä on aika neutraali sävy. En osaa sanoa, miten sammalsävyt sopivat sinisilmäisille. En ole ikinä meikannut muita kuin itseäni... Meikkiin käytin Sephoran Pro lesson paletten vihreille silmille tarkoitettua palettia. Paletissa on ohjeet siihen, mihin kohtaa mitäkin väriä käytetään.


Silmämeikkiini käytin Natural-puolen vihreitä sävyjä. Paletissa on ohjeet myös violettiin smoky eye -lookkiin.
Täytyy muuten vielä hehkuttaa Sephoraa. Valtava valimoima meikkejä, tuoksuja, hiustuotteita ja paljon muutakin! Omalle kohdalle on osunut vielä ystävällisiä ja ammattitaitoisia myyjiä (en oikeastaan tiedä, millä nimellä heitä pitäisi kutsua, koska kassahenkilöt ovat erikseen eivätkä palvele yleensä liikkeen puolella). Eri maiden välillä on tässäkin varmaan eroja. Omat kokemukseni ovat lähinnä Ranskasta ja Italiasta.

Hyvin todennäköistä, että kosmetiikka-aiheisia postauksia tulee jatkossa lisää. Aah, meikit! ;)

7 kommenttia:

  1. Sun silmät, jaksan vieläkin ihastella niitä <3
    Upean meikin olet loihtinut! :)

    VastaaPoista
  2. Cute! Noi varit ei varmaan sovi yhta hyvin sinisilmaisille, eika tod nak meikalaisen tumman ruskeisiin silmiin. Oon muuten yleisesti sita mielta etta vihreesilmasille sopii parhaiten varikkaammat silmameikit ;-) Muitten on parempi pitaytya neutraalissa, vai mita mielta ootte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon toisaalta nähnyt noita sävyjä sinisilmäisilläkin ja tulos on näyttänyt kivalta. :)
      Luulen, että kävis sullekin. Joku violetti-tummanhopea-kombo vois olla kiva. Kirkkaat värit vasta hienoilta näyttääkin tumman ruiskeitten silmien kanssa. Mieti lattarinaisia!
      Mee Sephoraan ja pyydä niitä tekeen sulle joku erilainen silmämeikki! ;)

      Poista
    2. Kavin just asken siella il mio make up -sivulla. Voi vitsi, etta siellakin suurin osa meikeista oli sini- ja vihree- tai noisette-silmaisille. Ainoolla lattarilla ja ruskeesilmasella Sofia Vergaralla oli kuvissa aina se sama kullanruskehtava silmameikki plus etta sillakin on vaaleemmat silmat ku mulla. Ehka pitais kysya Sephorasta ;-)

      Poista
    3. eiku jes loyty Shakira ja Leighton Meester 8-)

      Poista
    4. Leighton Meester on hyvä, sillä on aika samanvärinen iho ja hiukset kuin sulla!

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!