lauantai 27. lokakuuta 2012

Skyfall

007 reporting for duty...



Illalla on siis luvassa James Bond Skyfall -elokuva. En myönnä olevani intohimoinen James Bond fani, mutta odotan silti innolla elokuvaa. Aika hyviä arvosteluja se on saanutkin. Daniel Craig Bondina on juuri sopivan rosoinen, mutta charmantti. Odotan elokuvalta vauhtia, upeita maisemia ja hienoa puvustusta. :)

Tein jo illaksi meikin. Silmämeikin halusin olevan tummanpuhuva, sopii jotenkin teemaan paremmin kuin naapurintyttö-look. :) Käytin samaa Sephoran palettia, jolla tein muutama päivä sitten vihreäsävyiset silmät. Nyt otin värit violetilta smokey eye -puolelta.


edit. Mielestäni "Paras Bond ikinä!" - hehkutukset eivät olleet väärässä. Skyfall on paras näkemäni Bond. Ei liikaa erikoisia vempeileitä ja camp-henkeä vaan nokkelaa dialogia ja hyviä näyttelijäsuorituksia (Javier Bardem roistona! No, Bond-tytöt olivat vähän pliisuja.). Tietenkin myös hienoja maisemia ja hyvin istuvia pukuja Bondilla. :) Mielestäni kuvaus oli hoidettu hienosti ja jossakin arvostelussa (hmm, NYT-liite ehkä?) kritisoitu liian tunkeileva musiikki oli mun makuuni sopivaa. Ei elokuva mitään syvällistä pohdittavaa antanut, mutta ei se liene tämän genren elokuvien tarkoitus ollakaan. Hyvää viihdettä!

3 kommenttia:

  1. Ihana silmameikki. Kauan tossa kesti laittaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Ei tohon kauan mene, koska en laittanut ylös mitään rajauksia...hmm, ehkä 10-15 minsaa (plus nassu, tietenkin!). Kokeile säkin! :)

      Poista
    2. Ma haluisin kans noi varit...tarttee ainakin etsia joku tollanen sinertavan violetti mattaluomivari

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!