sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Voidemainen poskipuna

Olen totaalisen koukuttunut voidemaisiin poskipuniin. Aiemmin en niistä innostunut, sillä kuvittelin niiden sopivan paremmin toisenlaiselle (kuivemmalle) ihotyypille, plus levittäminen on ollut jotenkin hankalaa. Mutta mutta... Real Techiques stippling brush on loistava apuväline voidemaisen poskipunan levitykseen. En ole pariin viikkoon käyttänytkään muunlaisia poskipunia, koska tuolla siveltimellä saa loistavasti töpöteltyä värin poskille.


Voidemaisella poskipunalla saa varsinkin kevääksi ja kesäksi sopivan kuultavan lopputuloksen. Minulla on käytössäni pinkki Maxfactor Miracle Touch Creamy Blush (sävy 14) ja luonnollinen, koralliin taittava Une Beauty Breezy Cheeks Blush (sävy B01). Ensimmäinen on kosteampi koostumukseltaan, jälkimmäinen taas voidemaisesta puuteriseksi muuttuva. Hyviä molemmat! :)


5 kommenttia:

 1. Voi mä pelkään vaan että ravaiselle iholle voidemainen poskipuna ei ollenkaan sovi vai olenkohan väärässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sekaiho, niin ihan varma en ole, mutta yllätyin, miten kivalta voidemainen munkin iholla näyttää. Luulin just, että posket kiiltää ja kaikki epätasaisuudet korostuu, mutta ei onneksi. Kestää sitä paitsi yhtä hyvin kuin puuterimainen! Kannattaa kokeilla! :)

   Poista
 2. Onks toi Une hyva? :)
  Milta tuoksuu? :p Muistatko sen mun edellisen poskipunan, joka haisi vahan oudolta?
  Cuten nakonen toi M Faxtor kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, kiva luonnollinen väri ja pysyy hyvin. Niin no, tuoksu...Ei se mikään kovin hyvä ole. :p Aika usein luonnonkosmetiikka haisee oudolle, mulle tulee palanut riisi mieleen, heh. Onneksi se poskipunan tuoksu ei jää kuitenkaan leijailemaan. Ei sitä huomaa enää levityksen jälkeen. :)
   Tykkään melkein MF:n koostumuksesta enemmän. Se on vielä voidemaisempi kuin Une!

   Poista
  2. Pitaa kattoo saako Israelista max factoria!

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!