perjantai 18. tammikuuta 2013

Lamu Town

Nämä matkapostaukset Kenian lomalta ovat tavallaan muistoksi itselleni. Siksi haluan tänne kirjoittaa reissusta ja laittaa kuvia. Ymmärrän kyllä, jos jostakusta tuntuvat liiallisilta. Toisaalta itse pidän todella paljon muiden matkapostauksista, joten ehkä niistä on iloa teillekin. :)

Lamu Town oli mun mielestä mielenkiintoinen paikka kuvata, joten nyt tulee aika läjä kuvia. (Kameraa saattoi hyvin pitää esillä koko ajan, koska ei tarvinnut pelätä varkaita.) Kaupunki sinänsä ei ollut mikään erityisen kaunis tai siisti, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen. Kaupungista saa eniten irti tutustumalla siihen oppaan kanssa. Opas kertoo historiasta ja kulttuurista sekä esittelee mielenkiintoisimmat paikat (ja kaupat niin kuin asiaan kuuluu!). Luulen, että joka hotellilla Lamulla on tällainen palvelu.


Pääaukio, jonka laidalla on Lamu Fort.

Mauste- ja vihannestori.


Liha- ja kalatori. En viihtynyt sisällä kovin kauaa, hajut ja veri olivat pikkasen liikaa.


Aasit löytävät kuulemma aina kotiin, omistajan ei tarvitse hakea omaansa.

Rantabulevardi = kaupungin suurin katu.
Kenian rannikkoseutu eroaa täysin sisämaasta. Kummatkin ovat käymisen arvoisia, ja onnekseni mulla oli mahdollisuus kokea rannikon ja sisämaan molempien kauneus (ja välillä rumuus, ei auta kieltää).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!