torstai 24. tammikuuta 2013

Tuuheutta tukkaan

Mulle ei ole suotu luonnostaan kuohkeita ja ryhdikkäitä hiuksia vaan mulla on hennot ja lattanat hiukset. En osaa laittaa hiuksiani oikeastaan mitenkään, paria peruskampausta lukuun ottamatta. En pidä kampaajalla käymisestä enkä värjää hiuksiani. Näillä siis mennään, talvella varsinkin. Kesällä tai kostealla ilmalla hiukset taipuvat (välillä jopa kihartuvat, jee!) ja ovat elävämmän näköiset. Nyt olen kuitenkin parina aamuna kokeillut kuivata hiukset pyöröharjaa ja kampausnestettä käyttäen. Ero on huomattava! Vaikka olen tiennyt, että hiustenlaitto(kin) on välinelaji, yllätyin silti positiivisesti. Föönaaminen rasittaa sen verran hiuksia, etten ehkä joka kerta kuivaa hiuksia näin, mutta mukava huomata, että munkin hiukset saa kuohkeiksi. :)

Näitä käytin: Sephoran pyöröharja (Keraaminen? Ehkä, en ole varma...) ja Matrixin Wonder Boost Root Lifter.


Hoitoaineena käytän jotakin seuraavista: L'Oréal Vitamino Color (jätetään hiuksiin), Kiehl's Amino Acid Conditioner (pestään pois) tai Christophe Robin Rose Water -hiusvesi. Jälkimmäisen kanssa pitää oikeastaan käyttää muutakin hoitoainetta, yksinään se ei riitä (taitaa olla enemmänkin hoitava kampausneste).


2 kommenttia:

  1. Joo ei kylla ole Ruotsin talvea (tai Suomen vaikka ei ole erityisia talvitukkamuistoja) ikava! Kuivassa pakkasessa munkin hiukset oli hirveet, ei ole koskaan muuten ollut sahkoset kuin siella. Tsemppia stailaamiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähköisyys hiuksissa on superärsyttävää! :S Kiitos, huomenna taidan taas föönata tällä "uudella" tyylillä, hih.

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!