lauantai 16. helmikuuta 2013

Kameekorut

Ihastuin vuosia sitten kameekoruihin. Aikaa siitä on varmaankin jo kymmenen vuotta, olin silloin lukiossa. Kameekorut eivät ehkä ole suosituin korutyyppi nuorien keskuudessa, mutta pyysin vanhemmiltani kameekorvakorut lahjaksi. Jossain vaiheessa pidin niitä vähemmän, nykyään taas enemmän. Olen edelleen sitä mieltä, että kameekorut ovat viehättäviä ja huokuvat vanhanajan tyylikkyyttä. Muutama vuosi sitten sain äidiltäni korvakorujen pariksi kameesormuksen, jonka hän on saanut lahjaksi nuorena. Sormusta pidän korvakorujakin useammin! :)




Tänään yhdistin kameekoruni Keniasta tuotuun sarvikoruun. Musta ne sopivat yhteen, vaikka ovatkin erityyppisiä. Sopiva sekoitus klassista ja modernia. Tykkäättekö te muuten kameekoruista? Onko teillä jotakin erityisen rakasta korua, jota pidätte usein (jos kihla-/vihkisormusta ei lasketa)? ;)

8 kommenttia:

  1. Mä niiiiiiin tykkään sun kokoelmasta, ja tuo sormus! *Unelmoi*
    Kihlasormus, kello, helmikorvikset löytyvät aina. Ja voisin kuvitella että myös rannekorukin tulee jatkossa löytymään ranteesta <3 Mulla on myös kaksi kultaista tärkeää korua, joita pidin ennen yötä päivää. Mutta nyt viimeisen 1,5vuoden aikana käyttö on jäänyt vähäisemmäksi, ja tästäpä puheenollen,ehdottomasti puen ne ensi viikolla kauluspuseron kanssa! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On sullakin upea korukokoelma. Kaikki noi sun luettelemat korusi on musta kauniita! :) Se uusi rannekoru teksteineen sopii sulle tosi hyvin! <3

      Poista
  2. Blogissani on tunnustus sinulle <3

    VastaaPoista
  3. Mista naa kameekorut on peraisin? Siis milta aikakaudelta toi malli jne.
    Toinen kysymys : mika toi sun paita on? Kiva kaulus :-)
    Mulla on isoisoaidin vihkisormus keskisormessa, pidan sita aina, jopa rusketusraja on selkeempi kuin nimettomassa....oho! Ja pidan kylla omaakin sormusta joka paiva, jos nyt pitaa tarkentaa ;-)
    Ja ylipaataan kaikki, missa on timantteja on jatkuvassa kaytossa, kun niita ei viitsi jattaa kotiin, paitsi jos on safety box!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, eilen vähän googlailin, koska muakin alkoi kiinnostaa. Ilmeisesti vastaavia on tehty jo antiikin ajalla, mutta keskiajalla niistä tuli suositumpia. Samalla tekniikalla on tehty muitakin esineitä kuin koruja. Heh, siinä mun tiedot! ;)
      Muistan sun perintösormuksen, sulla on se tosiaan aina. Sopii sulle! Ja sun nimettömän sormus, no, ihan kiva lohkare, ahaha! :D
      Mulla ei taida olla ainuttakaan timanttia, hö. ;)

      Poista
    2. Niin, ja paita on Promodista. :)

      Poista
    3. Seleva.
      Kylla sa timantin joskus saat. Ei mullakaan montaa ole hehehe

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!