torstai 27. helmikuuta 2014

Ihonhoitorutiinit illalla

Olen jo pidemmän aikaa puhdistanut kasvoni iltaisin kahdella tuotteella. Ideana siis se, että ensin putsaan suurimmat meikit pois ja sitten keskityn ihoon. Kaun käyttössäni ollut Lieracin puhdistusöljy (josta pidän edelleen paljon!) on saanut varteenotettavan haastajan Bioderman tuotteista. Tilasin Escentualin (ei mainoslinkki) nettisivuilta puhdistusveden ja geeliputsarin, joihin olen ollut erittäin tyytyväinen. Bioderma on apteekkikosmetiikkaa myyvä ranskalainen merkki, joka vaikuttaa varsin vakuuttavalta ja miellyttävältä omaan silmääni.


Solution Micellaire on jo kulttimaineeseen noussut tuote, joka kyllä toimii erinomaisesti. Olen pyyhkäissyt sillä meikit pois ja sen jälkeen pessyt kasvoni vielä sekaiholle tarkoitetulla puhdistusgeelillä. Geeli jättää puhtaan tunteen iholle kuivattamatta sitä. Tuoksusta tosin mieleeni tulee lähinnä miesten suihkugeelit... Ihoni on tuntunut pitävän molemmista tuotteista. Putelit maksavat muistaakseni kympin luokkaa, joten hinta-laatusuhde on kohdillaan!


Kasvot puhdistettuani kosteutan kasvoni. (Tässä välissä käytän kasvovettä aika vaihtelevasti, joskus suihkutettavaa ruusuvettä, välillä Widmerin "kuorivaa" liuosta Wicnelactia.) Yövoiteeni on uusi tuttavuus Biothermiltä, Aquasource Nuit. Olen aiemmin jostain syystä sivuuttanut Biothermin tuotteet, mutta tähän yövoiteeseen (tai kevyt geeli oikeastaan!) ihastuin saatuani siitä testerin. Se kosteuttaa tehokkaasti, mutta on juuri sopivan kevyt. Jos ihoni on erityisen kuiva tai muuten rasittunut, laitan geelin alle Lumenen kasvoöljyä.


Iltarutiinini kasvojenhoidossa ovat huomattavasti aamua selkeämmät ja enemmän tuotteita sisältävät. Aamuisin pesen kasvot pelkästään vedellä ja lisään sitten päivävoidetta. Putsarit ja kasvovedet kuuluvat vain iltaan. Olen huomannut tämän sopivan kasvojeni iholle parhaiten.

Millaiset ovat teidän ihonhoitorutiininne? :)

5 kommenttia:

 1. Aamulla supermarketin kuorintavoide ja sitten Avenen silmanymparysvoide ja mika kasvovoidetesteri milloinkin kylppatista loytyy tai ihan aurinkorasva. Nyt mulla on aika hyva testeri Estee Lauderin DayWear Plus (spf15). Illalla tarkempi ja merkeille uskollisempi prutiini: Kiehls Ultra facial cleanser, Clinique Clarifying lotion 2 ja niitten jalk taas silmanymparysvoide plus Kenzoki Crème de nuit planante ja vaihtelevasti jokin Kiehlsin seerumi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista tietää mitä tuotteita muut käyttää!
   Pitäiskö munkin alkaa käyttää jo silmänympärysvoidetta? En tykkää lotrata monella tuotteella, siksi en käytä seerumeitakaan... :p
   Minkälainen toi Kenzoki on? Ei varmaan saa täältä.

   Poista
  2. No se mun silmajuttu on herkalle iholle, en viitti laittaa kasvorasvaa silmanymparysiholle...En makaan jaksais kayttaa montaa tuotetta mutta kun tottuu johonkin, ei oikein pysty oleen ilman. Ostan sita Avenea aina putkilon varalle :) Se Kenzoki on naita Sephoran myyjan tuputtamia ostoksia, mutta ihanan tuntunen ja hyvan tuoksunen. En tieda ostanko lisaa, kun se kohta loppuu. Hinta on kuitenkin yli viis kymppia, jos en nyt ihan vaarin muista.

   Poista
 2. Iltasin puunaan kans nassun perusteellisesti mutta aamuisin... Heleyttää C-vitamiini pohjaista rasvaa nassuun ja meikit päälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, jos ei iho ihmeellistä putsaamista kaipaa aamulla, mitä sitä turhia. :D
   Kesällä saatan pestä kasvot aamuisin puhdistusaineella, mutta talvisin todella harvoin.

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!