tiistai 11. helmikuuta 2014

Mistä apua pörröhiuksiin?

Mistä apua pörröisiin hiuksiin? Onko siellä puolen joku, joka osaisi suositella hyviä tuotteita tai kikkoja sileiden hiusten saavuttamiseksi? Oma hiuslaatuni on hento, mutta pörröinen. Hiukseni ovat olleet kovat takkuuntumaan ja pörrööntymään jo pienestä lähtien eli sinänsä tämä ei ole uutta. Vaikka hiukseni ovat suorat, latvoista ne aaltoilevat välillä. Perheessämme on "kiharageeniä", joten silläkin lienee osuutensa asiaan. Suoristusraudalla saa sileää jälkeä, mutta en tietenkään käytä sellaista joka pesun jälkeen.

Kosteuttavista tuotteista on jonkin verran apua, mutta ei tarpeeksi. Olen saanut joskus pari testeriä eri sarjoista, jotka ovat kehitelty pörröisyyden taltuttamiseksi, ja niitä olen nyt testaillut.


KMS Californian Tame Frizz -sarja ei valitettavasti toiminut hiuksissani lainkaan. Shampoo ja hoitoaine eivät saaneet aikaiseksi mitään muutosta ja taming creme oli taas liian tuhtia tavaraa (kuvittele, miltä tuntuu hieroa tuorejuustoa hiuksiin!).


Nämä Goldwellin Straight-sarjasta olevat Flat Marvel ja Sleek Perfection tuotteet ovat toimineet hyvin. Ensimmäistä käytetään pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönaamista ja jälkimmäistä kuiviin hiuksiin ennen muotoilurautojen käyttöä. Nuo ovat siis enemmänkin muotoilutuotteita.

Vinkatkaa siis hyvästä shampoosta ja hoitoaineesta sekä jostain kevyestä muotoiluaineesta, joka ei tarvitse välttämättä fööniä kaverikseen. Olisin kiitollinen! :)

7 kommenttia:

 1. Kantsii koittaa Redkenin shampoota ja hoitoainetta, mulla ne ainakin poistaa sähkösyyttä. Niillä on kanssa jotain hiusöljyä, en oo koittanut sitä, koska mulla ei oo kuivat hiukset. Kantsii myös jonkin aikaa boikotoida hiustenkuivaajaa ja muita laitteita, ja katsoa josko hiukset pysyis luonnostaan kosteempina. Ai niin, ja kantsii tilata Redkeniä Englannista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä! Mikä Redken sulla on käytössä? Minkä värinen pullo? :)
   Kovin usein en föönaa hiuksia tai käytä rautaa yms. Mulla menee hiukset vaan tosi takkuun jo pestessä, sitten saan repiä takkuja auki, vaikka oon käyttänytkin hoitoainetta...outoa. :p

   Poista
  2. Mulla on ollut All Soft eli toi ruskee pullo. Nyt tuol on näköjään joku Diamond Oil shampoo ja hoitoaine tarjouksessa, se on kai kosteuttavampi kun se All Soft. http://www.lookfantastic.com/redken-diamond-oil-shampoo-300ml/10839254.html

   Poista
  3. Okei! Heiii, meenkin heti kurkkaamaan! :)

   Poista
 2. Käytätkö mitään muotoilutuotteita (paitsi rautaa)? Mun hiukset ei ole ollenkaan noin pörröiset kuin sulla, mutta tykkään kuitenkin useimmiten käyttää muotoiluvoidetta silottamassa niiden pintaa (rautaa en halua käyttää usein kun se kuluttaa). Kevyt muotoiluvoide ei tee hiuksista liian raskaita myöskään. Oma suosikkini on pitkään ollut Tigin Small Talk. Todella paljon hyvää olen kuullut Paul Mitchellin Skinny Serumista. Ostin sen jo itsellenikin, mutta en vielä ole ehtinyt kokeilla, joten omaa arviota siitä en vielä osaa tarjota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tosi laiskasti käytän muuta kuin hoitoainetta, heh. Joskus laitan muotovaahtoa, mutta silloinkin annan hiusten kuivua itsestään melkein kuiviksi, ihan lopuksi käytän fööniä (rautaa siis itse asiassa harvemmin). Ei ehkä ihme, että hiukset ovat pörrössä! ;)
   Olen jotenkin pelännyt muotoiluvoiteita ajatellen, että ne saavat hiuksen latistumaan. Small Talkia voisin kyllä kokeilla, kuulostaa toimivalta. Laitatko sitä siis kuiviin hiuksiin?

   Poista
  2. Joo laitan! Kuulemma se on myös huippu tuomaan lisää tuuheutta jos laittaa kosteisiin hiuksiin föönauksen alle, mutta föönaan myös tosi harvoin (yritän vältellä kaikkia lämpökäsittelyjä), joten en siitä osaa sanoa. Mutta aivan pikku pikkuinen määrä kuivaa hiukseen riittää (itse laita latvasta ylöspäin vain sille alueelle kun on tarve) ja hiuksesta tulee kauniin sileä ja kiiltävä, mutta ei raskas. Kannattaa kokeilla ainakin :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!