lauantai 8. helmikuuta 2014

Lauantain luksusaamiainen

Arkena aamupalani on lautasellinen kaurapuuroa tai pari ruisleivän palaa. Bongasin jokin aika sitten Essie Button -blogista niin herkulliselta vaikuttavan reseptin kuohkeisiin kanadalaispannareihin (alkuperäinen resepti täältä), että tänään vapaapäivän kunniaksi aamupalani oli tavallista makeampi. :) Luksusaamiainen kun oli kyseessä nautin pannarit kermavaahdon, kiwien ja mustikoiden kanssa.

Reseptistä tuli aikamoinen läjä pannareita. Nuo ovat lisäksi sen verran muhkeita, että täyttävät aika nopeasti. ;) Maistuivat erinomaisilta ja olivat nimensä mukaisesti erittäin kuohkeita!

Oikean puoleiseen pinoon lisäsin mustikat jo taikinaan.


Ei ehkä maailman terveellisin aamupala, mutta suosittelen kokeilemaan herkkupäivänä! Ovat maistuvia (taisinkin jo mainita sen, heh?) ja pysyvät paistettaessa helpommin kasassa kuin letut.


Muokkasin alkuperäistä reseptiä sen verran, että laitoin taikinaan kaksi keltuaista ja kolme valkuaista, koska osa reseptiä kokeilleista näin suositteli, jotta muna ei maistuisi läpi. Mitat ovat amerikkalaisittain 1 cup jne., omassa mitassani lukee 1 cup = 235 ml. Luulen, että se pitää aika hyvin paikkansa.

3 kommenttia:

 1. voisinkin kokeilla talla viikolla :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa!! Helppo tehdä. Jätin taikinan hetkeks muuten jääkaappiin tekeytymään. :)

   Poista
  2. Pitaa kattoo, loytyyko ainekset kotoa.

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!