maanantai 3. helmikuuta 2014

Kukkuu! Ja pari meikkilöytöä aleista

Täällä taas! Onpa kiva kirjoitella blogia pitkästä aikaa. Toivottavasti kuulen teistäkin pian...  :)
Blogitauon aikana olen ottanut etäisyyttä blogimaailmaan vähän yleisemminkin, mutta nyt palaan uudella innolla takaisin. Olen miettinyt tauolla myös blogini sisältöä ja muotoa, ns. blogilinjauksia, mutta toistaiseksi jatkan samaan tapaan. Onhan blogini kuitenkin näköiseni paikka, jossa höpötetään kosmetiikasta, haaveillaan matkoista, pohditaan päivän asuja ja nautitaan tavallisesta arjesta. Turha tehdä hauskasta harrastuksesta sen monimutkaisempaa. :)

Seuraavaksi yhdestä lempiaiheestani, meikeistä. ;) Tein muutaman hyvän löydön joulun jälkeisistä aleista.The Body Shopin aurinkopuuterin ostin edellisen rikkoutuneen tilalle. Sävy 02 on juuri sopivan värinen vaalealle iholle ja sillä saa kauniin luonnollisen lopputuloksen. Chanelin poskipuna oli enemmänkin heräteostos (minulla on suuria vaikeuksia vastustaa kauniita poskipunia!), mutta se on saanut jo monta käyttökertaa. Sävy 84 Accent on hienostunut neutraalihko ruusuinen puna... Sävyä on vähän vaikea selittää, mutta kaunis se on, hih. Poskipuna muuten tuoksuu ruusulle!! Olin tästä pikkuseikasta kohtalaisen innoissani, sillä kaikki ruusulta tuoksuvat tuotteet saavat iloisen huudahduksen ilmoille. :)


Kokeilin tuotteita ranteeseeni, jotta sävyistä saisi paremman käsityksen. Molemmat ovat helppokäyttöisiä tuotteita, jotka levittyvät hyvin. Aurinkopuuteri on täysin matta, poskipunassa on aavistus hohdetta. Plussaa nämä saavat myös kauniista pakkauksista!


Kolmas hyvä löytö oli Chanelin luomiväripaletti Charming (joka on edellä mainitun poskipunan kanssa joulun 2013 "mallistoa" ja siksi hyvässä alessa), mutta se ansaitsee oman postauksensa myöhemmin.

Lancômen alesta bongattu Hypnôse-ripsiväri taas... hmm, ei ole makuuni. Se on monen suosikki, joten sopii varmasti useille. Omalla kohdallani se on yksi harvoista ripsareista, joka varisee ja sotkee luomia. Ei hyvä. Lisäksi jälki ei ole mitään kovin siistiä, massa meinaa mennä paakuille, vaikka harja ei olekaan hullumpi. En aio ostaa toiste.


Onko teillä ollut käytössä joku näistä tuotteista? Mitä piditte? :)

2 kommenttia:

 1. Hanki jostain se By Terryn ripsari, josta olen puhunut aiemminkin ;) Luulisin etta netista loytyy. Se kasvattaa myos ripsia.
  Chanelin poskipunaa on munkin tehnyt kauan mieli, mutta viimeksi kun etsin tiettya savya, sita ei loytynyt joten ostin eri merkin silla kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis varmaan metsästää By Terryltä ripsari. Oot sen verran sitä kenunut! :)
   Aah, voi kökkö! Ensi kerralla toivottavasti löytyy sopiva sävy Chanelilta.

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!