sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Butternut squash soup



Butternut-kurpitsakeittoon tarvitaan yksi butternut (kuoritaan ja poistetaan siemenet), kaksi sipulia, kaksi valkosipulinkynttä, 1/2 tl pippuria, 1/2 tl garam masalaa ja/tai currya ja suolaa maun mukaan. Keitto oli helppo valmistaa. Ensin kattilan pohjalle laitettiin sipulit, niiden annettiin olla kymmenisen minuuttia, sitten lisättiin kurpitsat. Niidenkin annettiin olla muutama minuutti ennen kasvisliemen lisäämistä. Kaiken kaikkiaan kurpitsa+sipulit olivat liedellä puolisen tuntia, jonka jälkeen koko hoito survottiin sauvasekoittimella. Keitto oli makeahko, mutta mausteinen. Teen sitä varmasti toistekin!


Reseptin nappasin siis Gwyneth Paltrow'n kokkikirjasta, josta kokeiluun pääsee varmasti muitakin reseptejä!

4 kommenttia:

  1. Oi mikä keitto ja ihanan pirtsakka väri! Nyt maistuis kun sairaana on maannut! Kyllä sä osaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kieltämättä pirtsakka! Keitot on aina hyviä, mutta sopivat toipilaalle varsinkin. Ja kiitos! Vaikka mä olen todellakin amatööri suhun verrattuna! :)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!