keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Diorskin Nude BB Creme

Olen koettanut jo pidemmin aikaa löytää hyvää (=täydellistä!) meikkivoidetta. Muutama hyvä mulla on (ollut) käytössä, mutta useimmissa on jokin seikka, joka mua häiritsee. Ei paljon, mutta sen verran, että etsintä jatkuu edelleen. Olen jo muutaman kuukauden ajan pyytänyt kiinnostavista meikkivoiteista / BB- ja CC-voiteista näytteitä, mutta mikään kokeilemani ei ole saanut vau-tunnetta aikaan. Hö, sanon minä, vaikka kriteerini ovatkin hyvin korkeat.

Muutamasta meikkiblogista (mm. Essie Button) olen lukenut hyvää uudehkosta Diorskin Nude BB Cremestä ja päätinkin nyt hankkia sen (liian korkeasta hinnasta huolimatta) ihan ilman testerikokemuksia. Ostin keskimmäisen (02) sävyn, joka vaikuttaa varsin hyvälle. Mulla on vanha Dior Hydra Life BB Creme tallessa, mutta sen sävy on näin kesälläkin liian tumma (tuosta tuotteesta on nykyään kylläkin saatavilla eri sävyjä!). Uuden voiteen sävy saattaa jäädä vähän vaaleaksi, jos tästä vielä rusketun, mutta silloin sekoittelen vanhaa voidetta uuden joukkoon. (En ole muuten tutkinut, miten suuri ero näillä Diorin Hydra Life ja Nude BB-voiteilla on, mutta mututuntumalta sanoisin, että Nude on meikkimäisempi ja Hydra Life ihonhoidollisempi. Nude BB Cremessä suojakerroin on 10, kun taas Hydra Lifessa se on 30!).

Pidempää käyttökokemusta ei ole vielä kertynyt Diorskin Nude BB-voiteesta, mutta lyhyen kokeilun jälkeen vaikuttaa hyvältä. Koostumus on kosteuttava, muttei jätä kiiltävää tai liian "hehkuvaa" pintaa, mikä sopii sekaiholleni mainiosti. Isoja näppylöitä tai kovin tummia silmänalusia voide ei peitä, mutta tasoittaa silti hyvin ihonväriä. Tuote tuntuu kevyeltä ja näyttää huomaamattomalta. Odotukset ovat siis korkealla! Jatkossa näen, miten voide toimii päivinä, jolloin on töitä tai olen muuten koko päivän liikenteessä. Joka tapauksessa tämä on paras kokeilemani BB-voide. Monia meikkivoiteitakin parempi.


Pidän paljon näppärästä paukkauksesta ja sen pumppupäästä, jolla on helppo annostella tuotetta.


Onko teillä kokemuksia Diorskin Nude BB Cremestä? Mua alkoi nyt kiinnostaa myös vastaava peitevoide. Sitäkin on hehkutettu jo pitkään monessa paikassa. Ja sitten on vielä uusi BB Eye Creme Diorilta... ;)

2 kommenttia:

 1. Hmm hmm ton vois ehka ostaa lentokentalta ja sen peitevoiteen kanssa :-) Ostan ehka vasta kun menen Pariisiin elokuun alussa, kun ens viikon reissulla on valilasku, joten noista nestemaisista tuotteista voi tulla ongelma...
  Huvittavaa muuten etta oon viime aikoina alkanut ymmartaa suomalaisten tapaa ostaa kosmetiikkaa eritoten duty freesta, nimittain taalla Israelissa on sama hintaongelma! Ranskassa ollessa ei tartte paljon odotella reissuja, kun kosmetiikka (siis ranskalainen) on niin paljon halvempaa missa tahansa kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täällä hinnat on helposti 50% suuremmat kuin esim. Ranskassa. Käsittämätön ero! En tiedä, mikä/miksi/mistä lisä oikein tulee hintoihin. Ei mikään ihme, että moni ostaa lentokentältä/ulkomailta/netistä kosmetiikat. Yleensä ostan Suomesta kalliimmat jutut vain alesta (tai alekupongilla), mutta nyt tein poikkeuksen. Onneksi vaikuttaa edelleen hyvältä tuotteelta!

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!