sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Pliseerattu paita ja asu x 3

Kokosin pari asukokonaisuutta Espritin pliseeratun hihattoman ympärille. Paidan malli ja väri ovat mieleeni. Se on lisäksi yllättävän monikäyttöinen. Se sopii aamusta iltaan, kun asusteita hieman vaan vaihtaa!

Rannalle paidan pariksi sopivat farkkushortsit ja rento lätsä. Jalkoihin flipflopit ja vähän lisäväriä rannekoruista. Sopivan hippimäinen kokonaisuus! :)


Iltapäivän kahvihetkeen kaupungilla paidan voi yhdistää vaaleisiin farkkuihin ja sandaaleihin. Jottei asu jää liian "haaleaksi", kynnet saavat räiskyä punaisina. Samaa punaista löytyy rannekorusta ja sormuksesta.


Iltarientoihin paidan kanssa pääsevät mustat vahapintaiset farkut. Sandin kiilakorot tuovat ryhtiä olemukseen. Myös korut saavat olla illalla näyttävät. Pitääkin lähteä pian ulos, niin saan tämän kokonaisuun käyttöön! ;)

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat yhdistelmät kaikki! Pitäisi useammin miettiä tuollaisia valmiita comboja omistakin vaatteista :) Tulisi ehkä käytettyä enemmän erilaisia yhdistelmiä, eikä (ikuisessa) kiireessä turvautua aina niihin samoihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli itse asiassa mun työkaverin vinkki koota valmiita asukokonaisuuksia, joista on sitten apua itsellekin, kun miettii seuraavan kerran päälle pantavaa. :) Hyödyllistä varsinkin vähemmän käytettyjen vaatteiden kohdalla, luulisin.

   Poista
 2. Hei joo, onpa kivoja asuja!
  Saako noita kiilakorkosia kenkia viela jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En usko, ostin ne jo vuosi sitten alennusmyynneistä. Kivat, mutta miinuksena se, etteivät ole yhtä hyvät jalassa, mitä voisi luulla. Nim.merkki Kävelin viime kesänä loppumatkan juhlista kotiin paljainvarpain kengät kainalossa! ;(

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!