perjantai 5. heinäkuuta 2013

Uusi väri

Vaatekaapistani ei löydy oikeastaan muuta sinistä kuin farkut. Sininen on kaunis väri, mutta ei sovi kovin hyvin mulle. Tummansininen vielä menettelee, mutta vaaleamman siniset saavat kasvoni ja hiukseni hailakan näköisiksi. Niin olen ainakin aina kuvitellut. Pitkän pähkäilyn jälkeen ostin turkoosin hihattoman itselleni, koska samainen paita beigenä on yksi lempipaidoistani. Nyt kun olen totutellut turkoosin päälläni, ei se niin pahalta näytäkään! En silti usko, että jatkossakaan vaatekaappini pursuaa sinistä, heh. ;) Kenkien ja korun muodossa "ujutin" asuun itselleni tutumpia elementtejä/värejä.
4 kommenttia:

 1. Ei pahannakonen laisinkaan!
  Varmaan siks natti etta muut vaatteet on neutraalit ja asusteet enemman maanlaheiset ;-)
  Mulle toi vari ei sovi sitten tippaakaan...tai no, nyt tuli mieleen, etta oli mulla Lontoon-kesana sielta ostettu turkoosi/sininen kauluspaita. Kaytin sita limetin varisen neuletakin kaa. Vuonna 1997 hahahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, ei sovi sulle? Voisin kuvitella, että sulle käy, koska oot himpun verran tummempi. Kokeile! :) Sain kyllä kehuja kaverilta, joka sanoi, että on kiva nähdä mua vähän kirkkaammissa väreissä. Vaatii vaan vähän totuttelua! Heh, ehkä pitää tsempata jatkossa!
   p.s. Muistan sen kauluspaidan! Sulla oli sillon kanssa lyhyet hiukset! :p

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, ei paha, vaikka olen sitä ujostellutkin. Rohkeutta peliin värien suhteen! :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!