sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Real Techniques Expert Face Brush

Tilasin jokin aika sitten Escentual-sivustolta (ei mainoslinkki) Real Techniques Expert Face Brushin meikkivoiteen levitykseen. Täytyy sanoa, että tämä on paras ikinä käyttämäni meikkivoidesivellin! Taitaa jopa voittaa Shiseidon Perfect Foundation Brushin. Real Techniques'n sivellin on tiivis, mutta super pehmeä. Ihanan tuntuinen iholla! Jälki on erinomaisen tasaista. Sivellin maksoi vajaa 12 puntaa, mikä ei ole minusta paha hinta laadukkaasta siveltimestä. (Kappas, vielä maanantain on Escentualin sivuilla kaikki tuotteet -25%.)



Olen levittänyt meikkivoiteen tehden siveltimellä pieniä pyöriviä liikkeitä. Siten olen saanut luonnollisen, juuri sopivasti peittävän lopputuloksen. Vaikka tämä on ensimmäinen omistamani Real Techniques'n sivellin, uskallan suositella merkkiä, sen verran vakuuttunut olen tästä. Nyt tekisikin mieli tilata uusi puuteri- ja/tai poskipunasivellin. :)


Kannattaa muuten kurkata täältä merkin takana olevan Sam Chapmanin tutorial-video Expert Face Brushin käyttöön täältä.

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Synteettistä karvaa, englanniksi "taklon". Käy siis kaikenlaisten meikkivoiteiden kanssa eikä ole eläinperäistä. :)

      Poista
    2. Ok :) Miten usein peset suteja?

      Poista
    3. Öhm, en varmaan tarpeeksi usein...kerran kuussa ehkä? Glup.

      Poista
    4. Hehe no en makaan useemmin. Mulla on vaan yks suti kaytossa, plus ehka luomivareihin muita, mutta niita en kayta joka paiva.

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!