torstai 9. toukokuuta 2013

Ihonhoitotuotteita

Olen kevään aikana testaillut uusia ihonhoitotuotteita ja löytänytkin oikein hyviä ja tarpeisiini sopivia tuotteita. Ihoni on aika hankala: toisaalta herkkä ja pintakuiva, toisaalta rasvoittuva ja paikoin tulee epäpuhtauksia. Olen nyt vasta tajunnut, että olen hoitanut ihoani luultavasti liian rankalla kädellä ja aiheuttanut siten lisää punoittavia kohtia.

Yksi tuote, joka on mielestäni suorastaa loistava, on Lieracin puhdistusöljy kasvoille. Se poistaa meikin (myös silmä-) tehokkaasti, mutta jättää ihon miellyttävän samettiseksi. Tuote levitetään kuivalle iholle ja vasta sitten lisätään vettä. Tykkään! Puhdistuksen jälkeen olen levittänyt Caran suosittelemaa Widmerin Wicnelact-liosta kasvoille. Sitä käytetään rasvaisille alueille epäpuhtauksia puhdistamaan/estämään. Aluksi käytin sitä aamuin illoin, nyt ihon kunnon parannuttua vain iltaisin, sillä lios kuivattaa ihoa. Aamuisin suihkutan ruusuvettä kasvoille. Kasvovoiteena käytän La Roche-Posayn Effaclar H -voidetta. Tuubissa lukee voiteen olevan "for oily skin made fragile by over-drying skincare". Eli passeli mulle aikaisempien liian voimakkaiden tuotteiden jälkeen.


Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi kuvassa näkyy tuore tuttavuus, nimittäin Lieracin Sunific Aftersun Silky Serum. Olin eilen ostamassa uutta puhdistusöljyä, kun tuote-esittelijä (aivan ihastuttava sellainen!) sai mut ylipuhuttua ostamaan tuon seerumin. Vaikka tuote on aftersun-seerumi, voi sitä hyvin käyttää nytkin. Se auttaa kuulemma varsinkin punoittaviin kohtiin. Jäin vielä miettimään saman sarjan aurinkovoidetta kasvoille. Taidan hakea sen 5. kesäkuuta, jolloin esittelijä on taas Turussa Sokoksen apteekissa. Silloin tuotteista saa -20%! Ja mieluusti alennukset käytän hyväksi, hih. ;) Lieracin tuotteita saa Turusta vain kyseisestä apteekista. Suosittelen tutustumaan näihin merkkeihin, jos omaatte ns. hankalan ihon! Enkä todellakaan saa tämän sanomisesta mitään alennuksia yms. :)4 kommenttia:

 1. Mä käytän La Roche Posayn aurinkovoidetta, mutta tuo kasvovoide kuullostaa myös mielenkiintoiselta: saman ylihoitamisen havainnon tein itsekin. Pitää testata kun seuraavaksi tulee tarve uudelle kasvovoiteelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tutkaillut myös La Roche-Posayn aurinkorasvoja. Vaikuttavat hyville! Tuo kasvovoide on ollut nyt käytössä muutaman viikon ja on vaikuttanut hyvälle (=iho on kosteutettu ja rauhoittunut selvästi). Voi olla, että kesällä siirryn silti astetta kevyempään voiteeseen.

   Poista
 2. Joo, mun pitaa etsia noita Lieracin tuotteita, kun olen seuraavan kerran Euroopassa.
  Widmeria ei ehka saa Ranskasta...?
  Jotenkin unohdin viime viikolla, mita Sephorastakin piti ostaa, joten kesakuussa taitaa taas olla laukku taynna kosmetiikkaa :-) Vaikka kesalla kaytossa on lahinna vain aurinkorasva, after sun lotion, shampoo ja khol :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ainakin tota putsaria! Kasvovoiteet on paremmat La Roche-Posaylla. Widmer on sveitsiläinen merkki, joten luulisin, että sitä saisi Ranskastakin...
   Mä näin viime viikolla unta, että oltiin yhdessä ostoksilla Sephorassa! Ihanaa, heheh! :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!