torstai 16. toukokuuta 2013

Pikakuulumiset

Tänään on ollut mukavan työntäyteinen päivä, mutta mukaan mahtui myös hemmottelua. Kävin nimittäin elämäni ensimmäistä kertaa hierojalla. Istun paljon tietokoneen edessä, ja se näkyy niska- ja hartiasärkynä. Tilanne on ollut kohtalaisen paha viimeaikoina, joten uskaltauduin varamaan ajan. Kannatti! Kerran käynnin jälkeen on toki vaikea sanoa, auttaako hieronta, mutta siltä vaikuttaa. Ainakin veri kiertää paremmin. Menen ensi viikolla uudelleen, jotta saadaan paremmat tulokset.

Nyt käyn iltapalan kimppuun ja seuraan samalla Euroviisujen semifinaalia. :) Mitkä maat ovat teidän suosikkejanne tänä vuonna? Minä pidän mm. Italian, Israelin ja Irlannin (aika i-voittoista, heh) lauluista. Kreikkakin on ihan hyvä. Peukkuja pidän myös Suomen Krista Siegfridsille!

Iltapalaksi kasvisherkkuja! ;)

3 kommenttia:

 1. Israel! Ei sekaan hirveen mukaansatempaava laulu ole.

  Ma kavin vuos sitten 2 kertaa osteopaatilla, mutta en varannut kolmatta kertaa sen suosituksista huolimatta. Se saatto auttaa vahan siina mielessa, etta tiedan nyt etta niskakipu voi johtua alaselan tai lantion vaarasta asennosta ja etta ryhdin pitaa lahtea niinkin alhaalta, mutta ei se mitaan ihmeparannusta tuonut. Plus etta silla osteopaatilla oli mun mielesta vahan liian lahentelevat otteet!!

  VastaaPoista
 2. Ei kovin hyviä nämä tämän vuoden laulut. Tylsiä suurin osa! Noh, mä tykkään silti katsoa Euroviisuja, heh. ;)
  Mikäs se osteopaatti onkaan? Mullakin oli alempana pari kipeetä kohtaa, mutta lähinnä lihas, joka menee kaulalta hartioihin on "kireenä". Hieroja sano, että ens kerralla voisin olla 45 minsaa, koska puol tuntia ei oikein riitä mun tapauksessa. Glup!
  p.s. Israel ei sitten päässyt finaaliin...

  VastaaPoista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!