lauantai 4. toukokuuta 2013

Pidänkö vai enkö?

Tein pikkutilauksen Booztille. Ensimmäistä kertaa muuten kyseiselle firmalle. Tilaaminen kävi varsin näppärästi ja tuotevalikoima oli yllättävän (?) suuri. Vaikka mitä kivaa olisin löytänyt, mutta lopulta ostoskoriin päätyi housut ja jumpsuit. Periaatteessa pidän tilaamistani kesävaatteista, mutta en ole silti ihan varma, pidänkö ne. Tilasin kirjavat Onlyn housut. Materiaali ja väritys ovat ihania, mutta sopiiko malli mulle kuitenkaan... Housut pussivat edestä ehkä liikaa tai sitten ne pitää laskea alemmas ja pitää haaremihousuina. Pidänkö vai palautanko? Toinen tilaamani tuote on Ichin jumpsuit. Sekin on ihanaa materiaalia ja kuviointi vähän etninen, mikä sopii kesään hyvin. Jumpsuit on mukava päällä. Ainut miinus siitä, että vyötärönauha on löysähkö eli "alaosa" meinaa valua. Luulen kyllä, että seikan saisi itsekin kohtalaisen helposti korjattua, joten alan kallistua siihen, että haalari jää mulle. Olenko ainoa jumpsuiteihin ihastunut? :)

En osaa seisoa suorassa kuvissa! :S6 kommenttia:

 1. Pidä housut! Tosi makeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan kanssa tykätä niistä koko ajan enemmän. Voi hyvinkin olla, että päädyn pitämään ne. :)

   Poista
 2. Ymmärrän mitä tarkoitat, mutta minusta housut näyttävät täysin yllättäen aika hyviltä! Mutta jos epäilyttää, niin sitten takaisin: muuten ei tule käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy sovittaa housuja vielä ja katsoa häiritsee tuo pussittaminen. En halua tosiaan mitään lojumaan kaappiin! Mä alan kuitenkin kallistua siihen, että pidän housut ja haalarin lähetän takaisin. (Se taitaa olla kuitenkin pelkkä "lomavaate" tuon tuubiyläosan takia. Koen sen arkeen vähän liian paljastavaksi.)

   Poista
 3. Jihuu ma haluun kans noi housut, huisin variset! Sopis just hyvin tanaan ostamieni sinisten melissa kenkien kaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa mitä? Palautin molemmat! Nyyh, housut olivat värin ja materiaalin puolesta just täydelliset, mutta mua ärsytti se "pussitus" niin paljon, että palautin. Haluaisin kyllä jotkut samantapaset kesäksi!

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!