torstai 30. toukokuuta 2013

Uusi puhelin?

Kännykkäni alkaa vedellä viimeisiään, joten tarvitsen pian uuden puhelimen. Tällä hetkellä käytössäni on Nokia E5, jonka valitsin näppäimistön vuoksi, sitä ennen mulla oli Samsungin kosketusnäyttöpuhelin. Merkillä ei ole mulle sinänsä väliä, kunhan kännykkä on toimiva ja mielellään myös kivannäköinen, hih. Haluaisin näppärän ja luotettavan puhelimen peruskäyttöön. Netissä surffailen ja jonkun verran otan myös kuvia puhelimella. Onko siis vinkata omia suosikkejanne? Tai mitä puhelinta ei ainakaan kannata ostaa?

Olen miettinyt kolmea seuraavaa mallia: iPhone4, Samsung Galaxy S3 Mini ja Nokia 720. Joku noista voisi olla seuraava puhelimeni. Onko teillä kokemuksia näistä, hyviä vai huonoja? :)


iPhonen ja Nokian kuvat lainattu valmistajilta, Samsungin täältä.

5 kommenttia:

  1. Nokia 720:n muisti ei riitä sovellusten pyörittämiseen eli ei käytännössä ole älypuhelin. Kuulemma iPhone4:n ja 4S:n välillä tapahtui suurempi päivitys ja parannus, kun taas 4S:n ja sitä seuranneen 5:n välillä ei tapahtunut suurta edistystä eli kannattaa ottaa 4S tai pian ilmestyvä 5S. Kiki sanoi että Samsung on hyvä, niin kaipa se sitten on :) t. Heikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tää kaikki on mulle uutta tietoa! Ei sitten Nokiaa vissiin... 4S on varmasti hyvä, mutta liian kallis. Samoin kuin uusi iPhone. Musta 500-600 euroa on jo aika törkee hinta puhelimesta. :) Ehkä päädyn S3, niin kuin alussa pohdittiin, hih! :)

      Poista
    2. Jes mun brother-in-law kaytti ton nakosta nokiaa vaan viikon ja siirty sen jalkeen takas vanhaan kannykkaansa, sanoi etta nokia ei toiminut kunnolla. Ei nokiaa osteta enaa ku suomessa....taa kommentti perustuu empiiriseen tietoon, mut ei mihinkaan viralliseen tutkimukseen :D
      S3 mini on ollu kaytossa hyva, samoin s2.

      Poista
    3. Kaipa Nokiat on sitten poissa laskuista... Jostain luin muuten, että s2 ois parempi kuin s3 mini. Tiedä sitä sitten. Eikö s2 ole kuitenkin aika vanha? Ärsyttävää puuhaa tää puhelimien vertailu, kun löytyy aika ristiriitasta tietoa kaikkialta. Lopulta aika vähän noissa on eroja, luulen, pitää vaan valita se, mikä tuntuu parhaimmalta. :)

      Poista
    4. No siis on siina s2:ssa kai enemman kapasiteettia kun s3 minissa. Mutta se on isompi luuri ja ei siina akku vaikuta kestavan kauempaa kun minissa. Riippuu mita hakee...testeissa on usein kyse enemman tekniikasta kuin kayttomukavuudesta. Mun mielesta s3 minin tekniikka riittaa ihan ok, mutta ne samsungin viela pienemmat acet ja wavet yms on lahinna teineille, niitteen kapasiteetti ei oikein riita esim gps:n kayttoon.

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!