lauantai 1. kesäkuuta 2013

Ylppäriasu

Sankari en tokikaan ollut minä (omista kirjoituksista on aikaa jo 9 vuotta!), vaan tänä keväänä juhlittiin pikkuserkkuni saavutuksia. Menin juhliin suoraan töistä, suoritin vain pikaisen vaatteidenvaihdon työpaikan takahuoneessa. Aurinkoinen ja lämmin ilma suosi ainakin täällä Lounais-Suomessa tuoreita ylioppilaita. Mukaan ottamani jakku joutuikin samantien laukkuun, sen verran kuuma tuli maljaa kilistellessä ulkosalla.


Asuksi valikoitui kiireessä Zaran luottomekko ja saman merkin valkoinen jakku sekä kaappista löytyneet vanhat korkkarit. Ainoat, jotka sopivat asuun. (Syy mennä kenkäostoksille!) Simppeli asu, mutta enpä juuri muita harrastakaan. ;) En pidä kovin tiukoista mekoista, tässäkin pidän tuosta hiukan a-linjaisesta helmasta.Onnittelut vielä tuoreille ylioppilaille ja vastavalmistuneille! :=)

3 kommenttia:

 1. Ruskeen nakoset saaret ;-)
  Onko yo-juhlat viela samanlaisia kuin 10v sitten? Tuli muuten mieleen, etta sun juhlien aikaan taisin olla koulussa Pariisissa! Tel Avivissa tormasin yhteen tyyppiin, joka on nyt samassa maisteriohjelmassa ja sanoin et oon suorittanu saman tutkinnon mut melko kauan sitten. Se kysy et millon valmistuin ja kun vastasin 2006, se oli et omg, siita onkin jo aikaa X)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, paino sanalla näköiset! ;)
   Onhan ne aikalailla tai kaipa se riippuu juhlittavasta. Nää oli ainakin rennot pirskeet, joissa oli hyvää ruokaa ja juomaa, heh. Aijuu, en muistanutkaan, ettet ollut mun yo-juhlissa, ups. No, ymmärrettävää (siis se, ettet päässyt tuleen)!
   Sun valmistumisesta on aika kauan! Munkin olisi pitänyt valmistua jo hetkonen sitten, mutta...no, jos ens jouluun mennessä...

   Poista
  2. Kiitti etta ymmarrat heheheh ma jo saihkahdin et suutut nyt jalkikateen :-p
   Ehka jouluun mennessa joo. Loppusuoralla pitaa kiihdyttaa ja vetaa ihan taysilla!

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!