perjantai 28. kesäkuuta 2013

Pixie cut

Olen vähän miettinyt, miksi en leikkaisi hiuksiani lyhyiksi, kerran pidän niitä aina kiinni. Haluaisin toki pitkät paksut hiukset, mutta sellaisia en saa ilman pidennyksiä. Niitä taas en halua, sillä ne rasittaisivat luultavasti liikaa muutenkin hauraita hiuksiani. Hiukseni kasvavat vaan aika hitaasti eli lyhyeksi pätkäistyt hiukset pysyisivät niin jonkin aikaa, joten operaatio vaatii rohkeutta. Löytyyköhän multa sitä?

Alla olevat naiset näyttävät kauniilta lyhyissä hiuksissa. Kallistuisin varmasti tuollaiseen malliin, jossa otsatukka on pitkähkö (à la Anne Hathaway ja Michelle Williams), jottei tule liian hiukseton olo. Pelkään vaan, että näyttäisin pikkupojalta pixie cutissa, jaiks. Tai näin rillipäänä liian nörtiltä, hih. Toisaalta edestäpäin ei lookkini paljon muuttuisi, koska mullahan on vähän samantapainen otsis jo nyt ja loput hiukset tosiaan kiinni lähes aina. Pitäisikö siis antaa mennä ja leikata hiukset lyhyiksi?

kuvat: people.com (Frazer Harrison/Getty; Steve Gravitz/WireImage)

kuva: people.com (Ian West/Press Association Images/Abaca; Bruce Glikas/FilmMagic)

4 kommenttia:

  1. Kuvien hiukset on natit mutta ongelma on vaan siina, etta on vaikee sanoo, milta nayttaa omassa paassa, jollei kokeile!
    Mahan vedin viistoista vuotta sitten pitkasta poikki tohon mittaan, mutta nykyaan en "uskalla" leikata edes polkkaa ;-)
    Lyhyessa tukassa on paha kans se, etta muuten pitaa pukeutua feminiinisesti ja meikata about aina jottei nayta pojalta tai mummolta...:-D
    Olis kiva tietaa mita hiljattain lyhyeks leikanneet ajattelee.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, samaten vaikea tietää, miten hiukset käyttäytyisi lyhyinä, kerran mulla ei oo ikinä ollut ihan lyhkäsiä. Onko helpompi laittaa vai vaikeampi? Totta myös tuo pukeutumisjuttu...Hmm, ehkä harkitsen kesän yli asiaa. :)
    En mä sinuna leikkaiskaan hiuksia, kerran ne on niin kivat pitkinä! :)

    VastaaPoista
  3. Leikkaa!:) Niitä pitää laittaa, mutta laitettuna ne on tosi kivan näköiset. Lisäksi niihin saa helpommin nostetta. Mulla on liian raskaat hiukset tohon malliin, mutta sulla toimis hyvin! T.Heikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kevyet hiukset (kuten mulla) on varmasti helpompi muotoilla kuin raskaat, mutta sopiikohan mun kasvoille lyhyet hiukset... Hmm. Nyt mä vähän ajattelin kasvattaa otsatukan veke, ja jos sellanen malli ei sovi, leikata otsis takas ja siinä samalla lyhyet. :)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!