torstai 20. kesäkuuta 2013

Tärkeimmät meikkituotteet

Tärkeimmät meikkituotteet vaihtelevat varmasti henkilöittäin, mutta tässä tulevat ne minulle kaikista tärkeimmät ellei jopa välttämättömimmät. Sellaiset tuotteet, joita käytän, kun en halua varsinaisesti meikata, mutten halua kulkea täysin meikittäkään.


Yllättäen (?) tuotteet ovat oikeastaan kaikki ihoon keskittyneitä. Vaikka pidän todella paljon (tummista) silmämeikeistä, niin vapaapäivinä en käytä oikeastaan ikinä silmämeikkiä, en edes ripsiväriä. Osittain siksi, että silmämeikki tekee kasvoista huomattavasti juhlavammat ja vapaalla haluan kulkea rennosti, osittain nopeuttaakseni kasvojen pesua illalla. :)


Kasvojeni iho on välillä vähän kirjava, joten peiteaine on ehdoton. Pidän Cliniquen ja The Body Shopin tuotteista. Meikkivoidetta en varsinkaan kuumalla ilmalla välttämättä jaksa laittaa (vapaa-ajalla siis, töihin laitan sitä aina!). Näytän ilman poskipunaa tai aurinkopuuteria harmaalta, joten jompaa kumpaa laitan oikeastaan aina. Cliniquen puuteri on yksi kaikkien aikojen suosikkituotteistani. Sen pitäisi paitsi pitää iho kiillottomana, niin myös rauhoittaa ihoa. Mulla toimii todella hyvin. Yhden silmämeikkituotteen otin tälle välttämättömyyslistalleni. Nimittäin vaalean kajalin. Se piristää ilmetta mukavasti olematta liian ilmeinen. Tai taitaa myös kulmakarvageeli olla silmämeikkituote? Mulla on tummat kulmat, joten en vapaalla laita kuin tuota geeliä kulmiini, enkä sitäkään aina.

Jos näistä pitää valita vielä ne kaikista tärkeimmät tuotteet, niin tässähän ne:


Peiteaine, huulikiilto (puuttuu itse asiassa muista kuvista) ja poskipuna. Voisin sanoa, että noita kolmea käytän joka ikinen päivä. Niiden avulla saa kasvoista heti raikkaammat (ellei omaa jo valmiiksi ihanaa ihoa). Näitä tuotteita löytyy joka hintaluokassa hyviä.

Kuvista jäi muuten puuttumaan yksi erittäin tärkeä kapistus. Ripsentaivuttimet! Ehkä se kaikista nopein ja helpoin tapa piristää ilmettä. Jos en tee kasvoilleni mitään muuta, niin ripset taivutan silti aina. :)

5 kommenttia:

 1. jep, mulla musteina lahinna ripsen taivutin ja tumman harmaa tai musta rajauskyna.
  kesalla en kayta meikkivoidetta enka poskipunaa, mutta naihin tummiin silmanalusiin pitaa AINA laittaa jotain (arsyttavaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oletkin niin hyvänvärinen kasvoista, ettei tarvi käyttää mitään! :)

   Poista
  2. Vajaa kolme viikkoo Ranskassa ja nyt oon valkone ku liitu :O

   Poista
  3. En usko! :p No, pääset nyt joka tapauksessa poolille ja rannalle, joten eiköhän väri palaudu. :)

   Poista
  4. No eilinen riitti jo, enaa en oo naamasta kalman valkee 8-)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!