torstai 6. kesäkuuta 2013

Matkakosmetiikkaa

Olen vähän jo miettinyt, mitä otan tulevalle Brysselin reissulle mukaan. Tänään mulla on vapaapäivä, muuten olen ennen matkaa töissä eli nyt on hyvä hetki varmistaa, että kaikki tarvittavat tuotteet on hankittu ja vaatteet pyykätty. Kosmetiikan osalta tilanne on hyvin hallussa. Sain lehtitilauksesta kiitoksena Favoran matkakokoisia tuotteita (kerrankin hyödyllinen tilaajalahja!). Niiden lisäksi mulla oli jemmassa mm. matkakokoinen shampoo ja hoitoaine eli kosmetiikkatuotteet eivät vie paljon tilaa. Näihin en tosin laske meikkejä, hih. Meikkipussin sisältöä tulee siis vielä karsia! :)


Yllä olevat sain hyvin mahdutettua pieneen toilettilaukkuun. Puuttuuko jotain? ;) Paitsi hammasharja ja -tahna... Vaikkei ehkä uskoisi, niin pakon edessä olen hyvä pakkaaja ja pärjään pienelläkin tavaramäärällä. Tosin useimmiten pakkoa ei ole ja raahaan mukanani kaikkea turhaa! :)


4 kommenttia:

 1. Hei kiva kuulla, että tuo Favoran paketti on käytännöllinen! Juuri tänään nimittäin tilasin yhden lehden, jossa se tuli kylkiäisenä :)

  Mä ostan yleensä Brysselistä aika paljon kosmetiikkaa, kun siellä on paljon merkkejä, joita ei Suomesta saa (tai sit maksaa maltaita täällä). Mulla siis meikkipussi ja toilettilaukku yleensä takaisin tullessa ihan täynnä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytännöllinen kyllä! En tosin tiedä, miten hyviä tuotteita nuo on. Sellaisia perushyviä, kuvittelisin. :)
   Mitä kosmetiikkamerkkejä olet ostanut Brysselistä? Oletko käynyt apteekissa vai Innossa yms? Mä taidan katsella sieltä kanssa kosmetiikka, rakastan purnukoita, hih. :)

   Poista
  2. Yleensä apteekeista löydän aika paljon kaikkea. City 2:ssa (ja oisko ollut yks liike myös Louisalla...) on semmonen kauppa, kuin iu: kosmetiikkakauppa, jossa myös paljon apteekkikosmetiikkaa. Tässä mun perusostokset :D Di ja Planet Parfum on lähinnä kynsilakkakauppoja mulle kun hajuvedet on sitten kentällä halvempia.... Toivottavasti löydät kaikkea ihanaa sieltä!!

   Poista
  3. Kiitos vinkeistä! Mä aion varmasti mennä tonne iu:hun. Sun lista näyttää varsin hyvälle! Lieracia ja Vichyä voisin ostaa Brysselistä ja kentältä ehkä jotain meikkijuttuja. :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!