tiistai 18. kesäkuuta 2013

DVF Milo Mini Quilted Bag


Milo Mini on siis synttärilahjani. En ollut katsellut laukkuja etukäteen vaan menin liikkeeseen ja valitsin siellä mieluisen laukun. Laukku on mielestäni sopivan käytännöllinen arkeen, mutta sopii myös iltaan. Olkahihna on tarpeellinen, jos kädet pitää saada vapaiksi. Laukun mukana tuli myös pikkuhihna, jota voi käyttää vaikka iltajuhlissa. Materiaali on ihanan pehmeää nahkaa. Pitääköhän suojata laukku jollain suihkeella...?



Taskujakin löytyy yllättävän hyvin pikkulaukusta. Etutaskuun on helppo sujauttaa kännykkä, laukun sisällä on vetoketjutasku ja pikkutasku, takanakin on vielä yksi tasku, jonne olen laittanut mm. muistilappuja/ostoslistan. Eihän laukkuun nyt kovin suurta tavaramäärää mahdu, mutta kaikki tarpeellisimmat kuitenkin. Jättilompakkoni ei mahdu laukkuun, mutta pienempi rahapussini menee sinne kevyesti. Ihastuttava laukku eli olen tyytyväinen hankintaani! :)


Tätä laukkua tullaan varmasti näkemään asukuvissa! :)

7 kommenttia:

  1. Wau!! Niin hieno! Ja tosi piristävää nähdä muitakin, kuin LV:n ja MK:n laukkuja... *kroooh* ;)

    Kannattaa suihkuttaa tuo sellaisella nahankäsittelysuihkeella, niin suojaa sitten lialta ja kosteudelta. (voi hitsi, mun pitäisi tehdä sama käsittely yhdelle omallekin laukulle...)

    Synttärionnittelut vielä näin jälkikäteen, upean lahjan löysit itsellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä tykkään laukusta koko ajan enemmän, hih. :) Mulla taitaa ollakin sellasta suihketta kaapissa, joten taidan suihkutella laukun nyt samantien, ettei vaan unohdu.
      Ja kiitos paljon onnitteluista! :)

      Poista
  2. Oooi,ihana! Sopii kaunokaiselle kuin nenä päähän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On tuo laukku aika söpö mustakin, hih. :)

      Poista
  3. well hello Milo :)
    munkin mielesta kivempi kuin ne diorit, vuittonit tai marc jacobsit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ja nimi on vielä Milo (selvis mulle vasta tätä postausta tehdessä), mikä on supercute nimi laukulle tai vaikka koirallekin! ;)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!