perjantai 2. marraskuuta 2012

Uusia puteleita

Miksi kaikki rasvat ja puhdistusaineet loppuvat aina samaan aikaan? Kävin eilen ostamassa puuttuvia tuotteita. Päädyin Cliniquen Rinse-Off -meikinpuhdistusaineeseen ja Vichyn Aqualia Thermal light -kasvovoiteeseen. Molemmat ovat mulle uusia tuttavuuksia. Onko teillä näistä kokemuksia? Lisäksi ostin Lumenen silmänympärysgeelin ja huulivoiteen (illan kokeilun jälkeen pakko todeta, että tarvitsen jotain vielä kosteuttavampaa huulille). Stockmannilta kanta-asiakkaat saavat muuten -20% tietyistä merkeistä 10. päivään saakka. Sain kyseisen alennuksen Cliniquen tuotteesta.



2 kommenttia:

  1. Ma kaytin kai ennen tota cliniquen foamia. Eiko siina oo aika paksu koostumus? Ja vahan violetihtava vivahde purkissa tai aineessa? Jos kyseessa on sama tuote, mun mielesta se oli ihan hyva. Meikit lahti hyvin pois ja siita ei arsyyntyny silmat (jep, ma en todellakaan kayta ikina erillista silmameikinpoistoainetta eika oo tullu mitaan silmanymparysryppyja kolmekybasenakaan ;-) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on se se sama putsari! Kyllä mäkin sillä pesin eilen silmämeikin, vaikka myyjä sanoi, ettei välttämättä kannata. Katsotaan, jos ei ala kuivattaa silmänympärysihoa, jatkan käyttöä siihenkin. Erillinen rasva tosin on silmien iholle, koska mä en halua ryppyjä! Btw, apteekissa mulle yritettiin myydä eri rasvaa, kun tuo, jonka ostin. Sellasta, jossa on antioksidantteja estämässä ryppyyntymistä. Help!

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!