perjantai 17. toukokuuta 2013

Lomaa kohden

Jippii, nyt on lentoliput Belgiaan varattu! Lähden kesäkuussa pidennetyksi viikonlopuksi vierailemaan ystäväni luona Brysselissä. Ihanaa, en malta odottaa. Olen käynyt muutamia kertoja Brysselissä aiemminkin, mutta vieraluista on jo vuosia vierähtänyt. Odotan leppoisaa tunnelmaa, vohveleita, puistoja ja tietenkin ystäväni (ja siskoni, joka lupasi myös piipahtaa paikalla) tapaamista. :)

Ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä hyvistä kahviloista ja mielenkiintoisista nähtävyyksistä! Mulle jää pari päivää aikaa kierrellä yksinäni, koska ystäväni on töissä. Shoppailun lisäksi haluaisin muutakin aktiviteettia eli kertokaahan, missä kannattaa käydä. Joku näyttely voisi olla hyvä vaihtoehto... Aion piipahtaa kaupoissakin eli kyllä niistä saa antaa vinkkejä, heh.

kuva täältä

8 kommenttia:

  1. Aloin miettia tota "muutamia kertoja" Brysselissa. Onks 30 muutama? X)

    VastaaPoista
  2. Hehe, en mä ole käynyt niin montaa kertaa! Sä ehkä! Alle 10 krt joka tapauksessa, kai, joukossa toki pidempiä jaksoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis ma oon kayny ainakin ton 30x, mut ei silti tarkota et oisin hirveesti kierrelly missaan!
      P.s. Kuka toi Anonyymi on ;-p hehe

      Poista
    2. Ainakin joku iloinen tyyppi kommentista päätellen, hihi! ;)

      Poista
  3. Oi, Bryssel! <3
    Aiemmista kommenteista päätellen kaupunki ei oo sulle ihan vieras! :)

    Omat shoppailusuosikit on Av. Louise ja tietty Rue Neuve, näiltä taitavat löytyä ne suosikkiliikkeet. Jos sulla on muutama päivä aikaa niin hyppää junaan ja huristele Antwerpeniin shoppailemaan! Tykkäsin oikeastaan enemmän siellä käydä ostoksilla, kuin Brysselissä. Meiriltä ja ympäristöstä löytyy niin paljon kauppoja, ettei päivässä ehdi edes puoliin :D

    Yksi ohjelmanumero, mitä mä en vieläkään ole ehtinyt kokeilla, on brunssi MiM:ssä eli instrumenttimuseon kattoterassilla. Kovasti sitä on kehuttu. http://www.restomim.com/mim/fr/indexFR.php

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, no, ehkä pientä liioittelua oli edellisissä kommenteissa, mutta on Brysselissä tullut vierailtua perheen luona (sillon kun asuivat siellä). :D

      Mä viivyn vain muutaman päivän, joten voi olla, etten viitsi lähteä Antwerpeniin. Toisaalta en sulje vaihtoehtoa pois, sillä aika äkkiä sinne muistaakseni junalla pääsee...hmm. ;)

      Kiitos paljon tuosta brunssivinkistä! Meillä olikin puhetta mennä joku päivä brunssille! Meen heti kurkkaamaan noi nettisivut. :)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!