torstai 29. elokuuta 2013

Haussa syystuoksu

Mulla on enemmän kevyitä kesäisiä tuoksuja, joten kaipaan syksyksi vähän voimakkaampaa ja lämpimämpää hajuvettä. Sellaista, jonka tuoksuun voi käpertyä. Haluaisin tuoksun olevan "rauhallinen", se ei siis saa olla liian sitruksinen, pikemminkin aavistuksen makea ja pehmeä. :)

Ensimmäinen vaihtoehto on Yves Saint Laurent'n Parisienne. Vaikka tuoksu on ruusuinen kukkaistuoksu, se ei ole sellainen keväinen puutarhatuoksu, sillä mukana on mustaherukkaa ja santelipuuta. Valmistajan mukaan tuoksu on naisellinen, sensuelli ja mysteerinen. Olen kokeillut tuoksua testeristä iholla ja pidän siitä paljon!


Toinen vaihtoehto on Fan di Fendi, jota olen tuoksutellut joskus ulkomailla, mutta vasta nyt se on saatavilla myös Suomesta. Tätä tuoksua olen nuuhkinut tänään ja ah, tästäkin tykkään paljon. Hajuvedessä on mukana sitrusta ja jänönvihmaa (broom suomeksi!), mutta nahka tuo tuoksuun struktuuria. Tosin tästä tulee jotenkin mieleen DKNY:n Golden Delicisious, joka multa jo löytyy...
Kolmantena on Trussardin Donna-tuoksu. Tätä olen nuuhkinut hajuvesiosastolla, mutta jo jonkin aikaa sitten. Pitää mennä vielä virkistämään muistia joku kerta. Tuoksu on itämäinen kukkaistuoksu, josta löytyy mm. yuzua ja valkoisia kukkia (ja taas santelipuuta tuomassa syvyyttä). Muistaakseni tuoksu oli pehmeä ja aika mieto, mutta hyvin miellyttävä.

Viimeinen tuoksu on Calvin Kleinin Down Town. Suomessa tuoksu on lanseerattu vasta nyt, mutta luin, että tuoksu on USA:ssa julkaistu kesällä. Onkohan tämä siis oikeasti kesätuoksu? Eipä sillä sinänsä väliä, jos muuten sopii kriteereihini. Tätä en ole siis kokeillut vielä, mutta joku kuvauksessa viehätti.


Vahvimmat ehdokkaat ovat kuitenkin kaksi ensimmäistä. Niiden pullotkin ovat kauneimmat. :)
Vai onko teillä vinkata hyviä syystuoksuja? :)

2 kommenttia:

  1. Vinkin sijasta kysymys: myydaanko Suomessa Keiko Mecheri -merkkia? Ilmeisesti losangelesilainen tuoksunluoja, mutta ainakin Tukholman NK:ssa myydaan tata. Tuoksut on melko voimakkaita, mutta kellaan vastaantulevalla ei ainakaan ole samaa parfyymia kun sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ikinä kuullut merkistä eli en ainakaan muista nähneeni täällä. Ei ehkä saa. Pitää hiukka googlailla. ;)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!