perjantai 9. elokuuta 2013

Kvinoawokki


Kokkasin tänään ensimmäistä kertaa aterian kvinoasta. Kvinoa on hyvä vaihtoehto esimerkiksi riisille (myös terveellisempi) ja couscousille. En itse pidä erityisemmin riisistä ja pastaa olen taas koettanut välttää, joten mielelläni kvinoaa kokeilen. Jonkin aikaa sitten ostamani Clean & lean -ruokakirjan luettuani olen vähän vähentänyt hiilareiden syöntiä, mutta en ala niitä kokonaan karsimaan, koska en näe siihen mitään syytä - päinvastoin. Niinpä kvinoa on tervetullut tulokas lautaselleni!

Kvinoan joukkoon kanaa ja vihanneksia ja siinäpä helppo wokkiruoka (jos tätä sellaiseksi voi kutsua) on valmis nautittavaksi. Mukaan olisi voinut lisätä vielä vaikka paprikaa ja halloumia, mutta eipä tullut mieleen ruokakaupassa, kun töiden jälkeen nälissäni tein ostoksia.


Kertokaahan nyt mulle teidän kvinoareseptinne! Haluan kokkailla raaka-aineesta myöhemminkin. :)

3 kommenttia:

  1. Oi miten raikkaan näköistä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin simppeli ruoka, mutta maistui kuitenkin hyvälle! Lisäsin tomaatit raakoina, pidän niiden mausta siten enemmän. :)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!