sunnuntai 11. elokuuta 2013

Nyysitty päivän asu

En sentään vaatekappaleita keneltäkään ryövännyt, mutta idean kylläkin. Näin eilen työmatkalla bussissa tytön, jonka asu oli mieleeni. Mustat pillihousut, pidempi musta sifonkipaita ja oliivinvihreä neule siinä päällä. Kaapistani löytyy samanlaiset vaatekappaleet, joten pukeuduin vastaavaan asuun tänään. Onneksi tyttö ei tullut tänään samaan bussiin, hih, olisi varmasti katsellut huvittuneena vaatteitani! ;)Aika tumma asu kesäpäivään, mutta pidän mustasta - varsinkin yhdistettynä lämpimiin sävyihin. Karlan blogissa oli pari päivää sitten keskustelua, jossa moni sanoi mustan olevan huono väri suomalaisille. Liian kova, saa näyttämään kantajansa kuulemma huonovointiselta. No, musta vaatii kyllä ehdottomasti meikkiä (=poskipunaa!!) kasvoille, mutta en koe sen silti tekevän minua nuutuneen näköiseksi. Niin ainakin uskottelen itselleni ja pukeudun jatkossakin mustaan! :D5 kommenttia:

 1. Oi miten kiva asu! Kieltämättä aika syksyiset värit, mutta niin ne pikkuhiljaa hiipii mieleen... Ja pöh, kyllä mustakin sopii suomalaiselle aivan hyvin: riippuu tietenkin kantajan ihonväristä jne, mutta höps tuollaisille "säännöille" sanon minä! Ja aion pukeutua mustaan myös jatkossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tässä alkanut taipua siihen, että syksy pian saapuu. Loppukesässä on aina jotakin haikeaa, mutta samalla jotakin viehättävää! Aika mukavaa aikaa oikeastaan. :)
   Juu, musta on sentään musta. Go team black! ;)

   Poista
 2. Mustat tiukat housut ja saman varinen pidempi paita on aina jees, paitsi tosiaan jos on ihan vaaleaihoinen silla kivalla punakalla pohjavarilla kuten aika moni suomalainen...mutta jokainen pukeutuu makunsa mukaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Btw munkin lempivaatteet Euroopassa asustaessa on olleet aina syysvaatteet. Varsinkin Suomessa ja Ruotsissa kesavaatteiden varit on pitkaan ollut sita valkosta, vaaleensinista ja vaaleenpunasta plus beigee, eli varit, joista mikaan ei sovi mulle paitsi ehka valkonen. Syksyisin kauppoihin tulee muita vareja, jee! Ja mustaa, tuplajee!

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!