tiistai 27. elokuuta 2013

Threading - kulmien lankaus

Aasiassa ja Lähi-idässä kulmat siistitään poistamalla epätoivotut karvat lankaamalla (alempana video aiheesta). Nyttemmin tavasta on tullut jopa muoti-ilmiö joissain Euroopan maissa. Ainakin Briteissä tapa on yleinen. Lankaaminen vaikuttaa minusta hyvin mielenkiintoiselta. Olen itse asiassa vakuuttunut, että tummat ja tuuheahkot kulmani pitäisivät kyseisestä käsittelystä, heh. Vielä en ole kyseiseen käsittelyyn ehtinyt, sillä matkassa on pieni mutta... Nimittäin, onko Turun suunnalla luotettavia paikkoja lankaamiseen? Pari paikkaa olen bongannut eikä niissä kulmien siistiminen paljon maksa. Kyseisissä paikoissa tekijät ovat miehiä, enkä ole ihan varma osaavatko he muotoilla kulmat hyvin (=katsoa mikä kasvoihini sopii yms.). En epäile, etteikö tekniikka olisi heillä hallussa, mutta tulisiko kulmien mallista omaan makuuni sopiva. Hmm, en tosin edes tiedä, muutetaanko lankaamisella kulmien mallia. Tietäänkö joku operaatiosta enemmän? Tai osaisiko joku jopa suositella tiettyä paikkaa Turussa? Jos menen threading-käsittelyyn, lupaan laittaa ennen ja jälkeen kuvat! :)


7 kommenttia:

 1. Turkissa ne aina tekevät noin mutta en ole uskaltanut mennä vaikka kyllä pitäisi, terveisin karva-apina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitaan, että mennään molemmat! Vertaistukea. :)

   Poista
 2. Ma oon miettinyt kulmakarvasalonkiin menoa :-) ainakin Pariisissa on paikka, jossa laitetaan vain ja ainoastaan kulmakarvoja. He jopa paikkaavat harvoja karvoja ja varjaavat tarvittaessa. Ma en oikein tieda mita naille mun harottaville kulmakarvoille pitais tehda - tai siis tiedan: muotoilla ja leikata, mutta en itse uskalla ainakaan leikata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmakarvasalongeissa ainakin on ammattilaisia! Siellä varmasti henkilökunta osaa opastaa mallin yms kanssa. Mene! Sitä paitsi jos kerran kulmista nappaisikin liikaa, niin kyllähän ne kasvaa takaisin...eikö? Eri asia jatkuvasti ylinyppiä. :)

   Poista
  2. No ei ne valttamatta kasva hyvin takaisin, mun mielesta esimerkiksi mun kulmakarvat on arsyttavan lyhyet.

   Poista
  3. Lyhyet? Tarkoitatko mittaa, tuskin itse karvat voi olla liian lyhyitä, hehe? Glup, ajattelin, ettei yhdellä kerralla ole niin väliä.

   Poista
  4. Siis karvat on pitkat (pitais leikata) jaiks, mutta ite kulmakarvat lyhyet...

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!