torstai 8. elokuuta 2013

Päivän asu vaatekriisin jälkeen

Iski pienoinen vaatekriisi aamulla vaatekaapin edessä! Mulla on ilmeisesti edelleen paljon tehtävää, jotta saisin sellaisen vaatekaapin sisällön, josta löytyy aina hyvää päällepantavaa (varsinkin kesällä). Jos se edes on mahdollista, pukeutumisfiilis kun mulla vähän vaihtelee päivästä toiseen. ;)

Ensin ajattelin laittaa rennot cargohousut. Sitten totesin ne kuitenkin liian rennoiksi töihin (vaikka tietyin ehdoin aika rennosti voin töihin pukeutua). Ei edes auttanut vaikka koetin kääriä housut caprimittaan. Äh, silti liian safarimainen olo (housut ostinkin osittain siihen käyttöön, heh!). No, ei auttanut kuin etsiä toiset pökät. Perusfarkkuja en halunnut laittaa, mutta pehmeät punaiset farkut hyväksyin - pikkasen nihkeästi nekin. Vaatekriisin iskiessa mulle ei ainakaan yhtäkkiä kelpaa mikään. :pEi auta lahkeiden kääriminenkään...

Punaiset housut päällä, mutta aikaa ei asukuville ne jalassa jäänytkään sitten. Nyt töihin mars! ;)


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Tulipa punaisille farkuille pitkästä aikaa käyttöä! :)

   Poista
 2. Joo valilla ei loydy mitaan vaatekaapista. Onneks niin kay vaan pari kertaa vuodessa, mutta sitten on arsyyntynyt olo koko paivan tai vetaa hametta tai paidan reunaa joka viides sekunti. N, nykyaan kaytan vaan shorseja/hametta plus hihatonta, joten ongelmaa ei pahemmin tule X)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy noin kyllä useamminkin kuin pari kertaa vuodessa. Yleensä aina alkukesällä, hmm. Kesäpukeutuminen on vaikeeta, jos ei ole täyshelle. Enkä mä halua laittaa shortseja tai hametta töihin, farkuilla tulee kuuma jne....ja siinä sitä taas pähkäillään, hihi. Muuten vetelisin sun kuvailemassa asussa kyllä! :) Jatka sä samaan malliin helteiden keskellä! ;)

   Poista
  2. Paitsi etta on tassa helteessa huonojakin puolia: esim normaaleja ja siisteja kenkia tulee kaytettya kaks kuukautta eli joulukuussa ja maaliskuussa. Tammi- ja helmikuussa sataa joten ei voi ja muuten on niin lammin, etta umpinaisia kenkia ei tule kaytettya. Joten crocseilla tai varvastossuilla vaan...apua, muotipoliisi tulee pamputtaan!

   Poista
  3. Totta tuokin! Varmaan alkaa jossain vaiheessa kyllästyttämään samat vaatteet tai flipflopit, mutta aina voit tulla Suomessa käymään! ;)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!