keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Dior Rouge ja pieni huulipunavertailu


Sunnuntain työasu -postauksessa mainitsin Dior Rougen huulipunan (käytetty kollaasin kuvissa), jonka sävy on jotakin pinkin ja luumun väliltä riippuen, kuinka monta kerrosta sitä laittaa. Sävyn nimi on Rose/Pink Extase 759. Sävy sopii varsinkin syksyyn ja talveen oikein hyvin. Olen levittänyt huulipunan suoraan hylsystä ja tasoittanut sormella töpöttäen, kun olen halunnut kevyemmän värin. Huulipunasiveltimellä saa taas tummemman ja kestävämmän lopputuloksen.

Tutkin huulipunakätköjäni siinä toivossa, että löytäisin vastaavan sävyn joltakin edullisemmalta merkiltä. Vertailun* vuoksi. :) Pari hieman samanlaista löysinkin.


Lumene Wild Rose Natural sävyssä Plum Nude 2 ja L'Oréal Color Riche Natural (Brunettes) sävyssä Berry Blush 258 ovat kohtalaisen lähellä Diorin punaa. Dior kyllä hakkaa nämä kaksi muuta pigmentin määrässä, joten huulilla Dior on selvästi tummempaa. Lumene on huulilla rusehtavaa eikä sen koostumuskaan ole mieleeni. L'Oréal on minulla käytössä paljon arkipunana, se antaa mukavasti väriä olematta liian huomiota herättävä. Mikään huulipunista ei ole erityisen kosteuttava koostumukseltaan, mutta Lumene taitaa onnistua siinä kuitenkin näistä parhaiten.


Koostumukseltaan Dior on siis paras, se antaa kunnolla väriä ja kestää pitkään. Tosin se on myös kallein, mistä syystä ihan perusarkipunaksi valitsisin silti jonkun edullisemman (Lumenen Wild Rosen kevyempi Lip Shine-versio hopeisessa hylsyssä on yksi suosikeistani).

Rahalla saa hyvän koostumuksen lisäksi myös kolmikon kauneimman hylsyn. :) Arvokkaan näköinen hylsy on ripaus paljon puhuttua arjen luksusta. Onhan tuo Lumene aika vaatimattoman näköinen Diorin rinnalla...


Onko teillä tietty merkki, jonka puoleen käännytte aina huulipunaostoksilla? Mikä on tärkein kriteeri huulipunaa ostaessa?

*Vertailu tapahtuu kohtalaisen suureen huulipunavarastooni perustuen. Kauppojen valikoimista löytyisi varmasti "täydellinen" vastaavuus, mutta siihen en pelkästään omaan valikoimaani tukeutuen pääse. ;)

4 kommenttia:

 1. Kivan nakonen kollaasi :)
  Hmm tota L'Oréalia vois kokeilla. Onks toi ruskeavarikoille tarkoitettu sarja vai?
  Mulla on muuten ykkosmerkit YSL ja Clinique, erityisesti jalkimmaisen chubby stickseja aikamoinen maara ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chubby sticksit on hyviä!! :) Multa loppu just se strawberry-sävy. YSL:n huulipunista olen kuullut pelkkää hyvää, lisäksi niiden hylsyt on tosi kauniita. Seuraavaksi voisinkin hankkia jonkun heiltä.
   L'Oréalilla jotkut sävyt on merkattu tyyliin brunettes, light brunettes, blondes jne, jotta itselle sopiva sävy olisi helpompi valita. Ihan näppärää. :)

   Poista
  2. No en tieda, auttaako mua toi hiustenvarikategoria. Uima-altaalla just naapurin puolalaismummo sano, etta olenpas ma kesan jalkeen "blondinka" :D

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!