torstai 5. syyskuuta 2013

Luentopäivän asu

Syksyn luennot ovat alkaneet yliopistolla. Tai ehkä hieman liiottelua kohdallani puhua luennoista, mulla on yksi kurssi. Sinnekin menin vain siksi, että kaipasin luentoja. Oppiaineessani järjestetään hyvin harvoin luentokursseja syventävistä opinnoista. Itse asiassa en taida olla käynyt pariin vuoteen pääaineeni luennoilla. Kurssi tuo pientä vaihtelua töiden ja gradun kirjoittamisen lomaan. Tosin omaan tapaani marssin kurssille lukematta kurssikuvausta, joten sisältö olikin pieni järkytys. Luulin, että kurssilla käsitellään nykykirjallisuutta, romaaneja, mutta luennoilla analysoimmekin novelleja... Ei aivan mun alaani, varsinkin kun luemme novelleja myös ääneen eläytyen. No, tekee hyvää poistua omalta mukavuusalueelta aina välillä! :)

Päälle puin uudet farkut, jotka ostin Bikbokista. En ole aiemmin löytänyt kyseisestä kaupasta mitään, mutta nuo farkut ovat hyvät! Sopivan pillit, hyvä väri, tosi joustava materiaali. Myyjän mukaan vielä pysyvät hyvin mallissa. Toivotaan näin. Väriä asuun tuovat toppi, kaulakoru ja raidalliset kengät.


Vyötärö on juuri sopivan korkuinen.

Muistiinpanovälineet, check!

4 kommenttia:

 1. Ihastuin tuohon sun kaulakoruun, tuo kivasti lisäilmettä asukokonaisuuteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet sitä mieltä. Asu olisikin muuten aika pliisu. :)
   Hauskaa alkavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Tosi kiva kokonaisuus! Farkut näyttää hyviltä: nyt asun kaukana BikBokista, mutta seuraavalla Helsingin reissulla täytyy mahduttaa käynti, sillä katselin jo aiemmin että syksyn malliston housut näyttätävät ainakin kuvissa hyviltä. Kerro sitten miten käyttäytyy: alkaako pussittaa, miten käy pesussa jne. Kiitos. Raporttia vaaditaan ;)

  p.s. Ai kauheeta, novelleja ääneen eläytyen ;)? Hihii, joskus tosiaan täytyy poistua mukavuusalueeltaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä laitan käyttökokemuksia, sitten kun olen farkkuja jonkin aikaa käyttänyt. Odotukset ovat korkealla! :)
   Jep, luulen kyllä, että muutkin olivat hiukan hämillään. Viimeksi ainakin kaikki luki aika perinteisesti niitä ääneen, hihi.

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!