torstai 12. syyskuuta 2013

Violetti parivaljakko

Suosin kynsissä yleensä peittäviä värejä, jotka eivät sisällä hilettä. Nyt kuitenkin innostuin IsaDoran Sugar crush -kokoelmasta. Ihastuin useampaankin sävyyn, mutta pidättäydyin alkuperäissuunnitelmassa ostaa kaveri MACin Frozen violet -luomivärille (jonka sävy on iholla kylmempi kuin kuvassa). Tykkään hyvin paljon molemmista! :)

IsaDora Sugar crush 104 Purple crush ja MAC Paint Pot Frozen violet

IsaDoran lakka kuivuu hieman mattapintaiseksi ja mukavan karheaksi (vähän kuin hiekkapaperi - positiivisessa mielessä). Ja se myös pysyy kynsissä! Voisi lisätä, että pysyy niin hyvin, että on jo vähän hankala poistaa, heh.Voi kun näiden kynsilakkojen värivaihtoehdoista löytyisi myös musta. Ryntäisin kauppaan kärppänä sen ostamaan! Musta tuolla sokeriefektillä olisi täydellinen talviväri. :)

7 kommenttia:

 1. Ihana! Mulla on OPIn hiukan vastaava lakka harmaana, mutta se pysyy huonommin kuin OPIn lakat yleensä (pullossa kyllä varoitettiinkin siitä). Tykkään lakasta kovasti, mutta huono pysyvyys harmittaa, eikä sitä ole sen takia tullut käytettyä kovin paljon. Siispä tuo Suger Crush voisi olla aika kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä pysyy hyvin! Lakkasin kynnet tiistaina ja nyt mulla on alkanut vähän lohkeilla etusormien kynsistä. Eikä mulla ole astianpesukonetta eli tiskaan pari-kolme kertaa päivässä. :) Näistä löytyy myös hopea lakka.

   Poista
 2. Kerro sitten, jaiko kynsiin jaljet tosta lakasta, esim varjaytyko tai raapiko toi hile (hope not!) ja kuinka vaikee oli saada pois. Munkin tekis mieli kokeilla, mutta varpaisiin toi sopinee huonommin...voi esim jaada sukkiin kiinni, jos on laitettava kunnon kengat jalkaan X)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jäänyt jälkeä, mutta oli aika hankala poistaa tai ainakin kului normaalia enemmän kynsilakanpoistoainetta! :)
   Hmm, joo, luulen, että ei oikein sovi varpaankynsiin, koska lakasta jää tosiaan karhea pinta, joka saattaa jäädä sukkaan kiinni. Ei sovellu ainakaan ohuiden sukkahousejen kanssa käytettäväksi!

   Poista
  2. Taas puhutaan sukista :p

   Poista
  3. Vaikka en kayta sukkia ku pari kuukautta talvella!

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!