maanantai 30. syyskuuta 2013

Päivän asu

Heippa pitkästä aikaa! Kiirettä on pitänyt niin opiskelujen kuin vapaa-ajan markeissä (jälkimmäinen toki hyvä asia, hih), joten blogissa on ollut hieman hiljaisempia hetkiä. Saattaa olla, että tilanne jatkuu jonkin aikaa, sillä menossa on pienoinen syysmasennus eli graduahdistus omassa tapauksessani. Eikä se gradu ihan vielä valmistu... :)

Tänään ehdin viettää hetken kohtalaisen valoisaan aikaan kotona, joten nappasin parit asukuvat. Musta väri ei tule kuvissa esille parhaalla mahdollisella tavalla, mutta paita (oikeasti mekko, jota käytän aina helma hiukan rullattuna) on yhdistelma trikoota ja satiinia. Hihat ovat trikoota ja muuten paita on hohtavaa satiinia. Yksityiskohtana on vetoketju toisella olalla. Yhdistin asuun ripauksen punaista. (Kappas, nyt Blogger sotkee munkin kuvat harmaiksi ja epäselviksi, enkä osaa muuttaa kuvamuotoa. Pahoittelut siis heikosta kuvanlaadusta! Korjaantuuko tämä asia jossain vaiheessa, tietääkö joku?)

 


4 kommenttia:

 1. Pirtsakan näköistä kun sinulla on tuo toppi alla! kivat jeansit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripaus väriä pitää olla! :) Jeansit on aika tuore löyty Bikbokista. Niissä on paljon strechiä, mutta ovat silti napakat, tykkään.

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus, tuo päälipaita on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paitaa pidän edelleen, vaikka olen tainnut ostaa sen jo 3-4 vuotta sitten!

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!