torstai 3. lokakuuta 2013

Maailman paras huulirasva

Aika kova väite heti otsikossa, mutta olen vakuuttunut asiasta. Jopa näin kahden päivän käytön jälkeen! Oletteko kokeilleet tai kuulleet Nuxe Paris'n Rêve de Miel -huulibalsamista? Kyllä? Hyvä. Ette? Mars, kauppaan! Olen kuullut hyvää tuotteesta, joten ostin sen 3+1 Päiviltä. Onneksi ostin, halleluja! En ole ikinä kokeillut yhtä hyvää huulirasvaa. Tuo ihanan pehmeä voide todella kosteuttaa kuivat huulet. Lisäksi sen koostumus on täydellinen. Huulista ei tule tahmeita, kiiltäviä vaan yksinkertaisesti pehmeän ravitut.

The best lip balm ever, I'm in love!!

Huulivoide kosteuttaa pitkäaikaisesti. Jotkut huulirasvat aiheuttavat kierteen, jolloin niitä pitää koko ajan lisäillä muuten rohtumisprosessi vain nopeutuu. Tämä Nuxen voide ei aiheuta sellaista tunnetta. Jos tästä on pakko keksiä miinuspuoli, on se pakkaus. Kassissa en halua kantaa putelia, josta pitää ottaa voidetta sormella. Lisäksi lasiputeli painaa. Toisaalta nämä kaksi seikkaa ovat plussaa kotioloissa. :)

Katsokaa koostumusta. Aah, niin ihana! Runsaan paksu, muttei kova, levittyy hyvin ja jättää hillityn, aavistuksen matan pinnan huulille.


Tosiaan laukkuun en ota tätä ihanuutta mukaan, vaan sinne heitän mieluummin huulirasvatuubin. Niistä suosikkini on Dr. Hauschkan huulirasva. Sekin kosteuttaa mukavasti, vaikkei ylläkään samaan kuin Nuxen tuote. Dr. Hauschka tuo huulille jonkin verron kiiltoa ja lisäksi se tuoksuu hyvälle.

3 kommenttia:

 1. Tekis hirveesti mieli ostaa toi nuxe, mutta mulla on aina pitkat kynnet...milla tikulla ma voisin kaivaa huulirasvan purkista? X)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yök! Haha, ei vaan! :) Kokeile vaikka topz-puikkoa. Se vois toimia! Sanoisin, että toi on worth the trouble!

   Poista
  2. No ma katon ens viikol Pariisis...

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!