perjantai 25. lokakuuta 2013

Kengät, shoes, scarpe, zapatos, chaussures

En ehkä voi puolustella tätä "kenkäongelmaani" millään järkevällä syyllä. En nimittäin tarvitse uusia kenkiä, mutta haluaisin. :) Vaikka ostin hiljattain korkonilkkurit,  tarvitsisin haluaisin korottomat lyhyellä varrella olevat kengät. En ole löytänyt sopivia etsinnöistä huolimatta. Hyllyllä moni malli on näyttänyt hyvälle, mutta jalassani liian massiiviselle tai sitten varren mitta on ollut outo.

Yhdet oikein söpöt löysin kuitenkin Stockmannilta. Varasinkin alkuviikosta nuo kengät, joita menin sitten hakemaan pari päivää myöhemmin. Kaupassa minuun iski kuitenkin piheys, kun bongasin lasten kenkäosastolta mokkasaapikkaat alle puoleen siitä, mitä varattu kenkäpari maksoi. Nappasinkin siis mustat mokkakengät mukaani. Kengät ovat todella hyvät jalassa ja kivan näköiset myös. Mutta. Jotenkin jäi silti pliisu olo uusista kengistä. Ihastuminen niihin ensiksi valitsemiini säilyi. Tässä postauksessa aikomukseni oli kysyä teidän mielipidettänne kengistä, mutta palautinkin ostamani saapikkaat tänään kauppaan. En kuitenkaan vielä ostanut muita tilalle, vaikka luulen, että haen myöhemmin ne "alkuperäiset".


Kaikesta vekslauksesta huolimatta, pidän näistäkin kengistä. Ne eivät vain olleet sitä mitä tällä kertaa etsin. Vinkkinä pienijalkaisille (näitä kyseisisä kenkiä taisi olla ainakin kokoon 38 asti), kannattaa katsastaa myös lasten kenkäosasto. Nämä kengät maksoivat n. 50 euroa. Aikuisten puolelta aitoja nahkakenkiä harvoin löytää samaan hintaan! :)Oikein hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Kenkien kanssa kay arsyttavan usein niin, etta tulee kaytettya vaan muutamaa paria...
  Kannattaa valita sellaset jotka on hyvat jalassa ja sopii monien vaatteitten kanssa.
  Peruskenkia monet joka saahan ja menoon ja sitten ehka parit erikoisemmat tuomaan ilmetta asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan osaa sanoa kaupassa, mistä parista tulee sellanen paljon käytetty pari. En välttämättä käytä eniten ihan peruskenkiä...tai no riippuu. Mutta ostin nyt ne, jotka mun piti ostaa heti aluksi. Niihin olen tyytyväinen! Harmi vaan ne ei ole sadekelin kengät ja tänne on luvattu aika harmaata keliä...

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!