maanantai 28. lokakuuta 2013

Köh köh

Atsiu! Eilinen ja tämä päivä on mennyt Finrexiniä ja teetä juoden sekä lehtiä lukien. Syysflunssa on saanut musta otteen. Onneksi aika mieto sellainen, joten eiköhän tämä mene äkkiä ohi. Pysykää te flunssattomina! :)


Meinasin eilen muuten tutkia kotiapteekkiani, mutta eihän mulla ole sellaista. Pitäisikö? Onko kaikilla sellainen? En näemmä edes omista kuumemittaria. Finrexinitkin sain äidiltäni, kun kävin sunnuntai-illallisella vanhemmillani. Laastareita tai muita haavansitomisvälineitä ei ole. Pitää siis olla tarkkana, ettei veitsi lipsahda kokatessa. ;) Ainut mitä eilen löysin oli ipubrofeiini (ja pari vuotta sitten vanhaksi menneitä maitohappobakteeritabletteja). Ehkä sellainen yksinkertaistettu minikotiapteekki voisi olla järkevää koota. :)

6 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut vähän kunnollisenpi kotiapteekki haavansitomistarvikkeineen vasta sen jälkeen kun koirat tuli taloon :D mutta ehkä sitä vähän laastaria nyt sentään kannattaisi.... Vaikka ainakaan et sairastele usein tai ole erityisen onnettomuusaltis jos noilla pärjäilet :D

  Pikaista tervehtymistä! Onneksi näin syksyllä sohvalle viltin kanssa asettuminen ei ole ihan niin ankeaa kuin monena muuna ajankohtana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin, että mulla olisi ollut sellainen ensiapupakkaus jossain, mutta ehkä se on edellisen muuton yhteydessä hävinnyt. Täytyy käydä "ostoksilla" apteekissa lähiaikoina, vaikka en tosiaan usein sairastelekaan, mutta varuksi kuitenkin.

   Kyllä tämä tästä, vaikka ihan paikallani en ole malttanut olla. Yliopistolla kävin tänään ja huomenna sitten töihin. :)

   Poista
 2. Toipumisia sinne - ja olisi ehkä syytä sellainen pienimuotoinen apteekki hommailla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä, perusjutut aion hankkia apteekista lähiaikoina!

   Poista
 3. Aspiriinia, flunssalaaketta, Strepsilseja, vatsatautilaakkeita ja laastareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mulla on buranaa aspiriinin tilalla, strepsilsejä en tarvi.....noita muita vois hankkia. :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!