lauantai 12. lokakuuta 2013

Wondersin nilkkurit

Viaton pyrähdys Halosella johti uuteen kenkäpariin eteisessäni. Tai no, aivan viattomasta käynnistä ei tainnut olla kyse, sillä etsin mustia matalakorkoisia nilkkureita, joten muutamissa kenkäkaupoissa on tullut poikettua syksyn aikana. Ottaen kuitenkin huomioon mitä etsin, ostos oli ns. heräteostos. Ostamani kengät kun ovat konjakinväriset korolliset nilkkurit. Noh, onhan ne kauniit! Ja kuten mainitsin aiemmin, myös oikein hyvät jalassa. Ostopäätöstä vauhditti merkintä -50% hintalapussa, hih. :)


Olen aiemmin vain kokeillut Wondersin kenkiä, mutta ne (ja nämä omani) vaikuttavat varsin hyvälaatuisilta. Nahka on miellyttävän tuntuista, lesti istuva ja korko tukeva. Lisäksi pohja on kumia ja hieman röpölöinen, mikä on hyvä juttu ajatellen Suomen talvea.


Ainut asia mikä kengissä mietitytti (pikkasen edelleen) on niiden väri. Olen aika huono yhdistelemään tuollaista aavistuksen punertavaa ruskeaa sävyä vaatteisiini. Joten saa antaa vinkkejä, millaisiin vaatteisiin ja väreihin te yhdistelisitte kengät! :) Kesällä tuo väri on "helpompi", talvella turvaudun usein mustiin kenkiin.


Näiden uusien kenkien myötä olen alkanut harkita Rag&Bonen bootsien laittamista myyntiin. Jos kokeilisin huuto.nettiä ensimmäistä kertaa...

4 kommenttia:

 1. Tuli mieleen etta joskus vuosia sitten katselin kadulla yhden tyton tyylia, kun silla oli konjakin variset kengat ja laukku ja muuten kokonaan mustat vaatteet. Ei olisi kuvitellut, etta yhdistelma nayttaa hyvalta mutta naytti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varmasti kiva yhdistelmä!! (Ja konjakinvärinen laukku ostoslistalle! Lista vaan kasvaa.... ;) )

   Poista
 2. Superkivat! Tykkään tosi paljon: korko on just kiva näköinen ja nilkan koriste & malli myös :) Mulla on Wondersilta parit baltsut ja yhdet saappaat, oon tykännyt tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistankin sun maininneen (merkillinen haaste -postauksessa?), että sulla on Wondersin baltsuja. Hyvä, että sun kokemukset on hyviä. Luulen kyllä, että mäkin tulen olemaan tyytyväinen. :)
   Malli on sellainen, jonka olen totenut sopivan mulle silloin, kun kaipaan korkoja. Tuo koron malli on just passeli. :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!