perjantai 11. lokakuuta 2013

Casual Friday

Tänään päällä rento neule ja farkkuhame. Hamonen on hyvin harvoin käytössä, koska se on nykyään makuuni liian lyhyt, mutta ehkä se menee yhdisteltynä rentoon paitaan. :) Jalassa löyty Haloselta: Wondersin alessa olleet nilkkurit (postausta niistä tulossa huomenna). Ne pääsivät eilen illalla kunnon testiin, kun olin ne jalassa tanssimassa useamman tunnin lattareita. Voin sanoa, että ovat mukavat päällä. ;)

Neule/KappAhl, hame/Benetton, kengät/Wonders



Unohdin pukea kuviin kaikki asusteet, hih. Ainakin kello ja jokunen rannekoru pääsevät myös ylle. :)

5 kommenttia:

  1. Tyylikkään simppeli asu, tykkään tosi paljon! Jotenkin huomaan että viime aikoina asusteettomuus on alkanut yhä useammin houkutella. Vaikka se statment aina silloin tällöin kaulassa roikkuukin edelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :)
      Mä olen aina ollut aika huono pitämään koruja. Korvakorut tosin mulla on joka päivä, mutta nekin on nykyään pelkät kultaiset napit. Välillä jaksan tsempata enemmän, välillä, kuten nyt, vähän vähemmän. Statement on kyllä näppärä juttu, saa yhdellä korulla heti viimeistellyn ilmeen! :)

      Poista
  2. kokeile noita kenkia harmaan kaa, esim harmaat sukkikset noitten mustien sijasta.
    ehka kanssa sininen vois kayda ja havun vihree :)

    VastaaPoista
  3. Hmm, tarttee sit varmaan ostaa harmaat sukkikset, heh! Melkein kaikki mun puolihameet/mekot on mustia. Melkein yläosankin pitäisi sitten olla musta...? :=)
    Tummansininen on kiva, sitä kokeilin jo. Kaupassa. Mullahan ei myöskään ole sinisiä vaatteita. Kalliiksi tulee noi popot, heh!

    VastaaPoista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!