tiistai 17. syyskuuta 2013

Näppärä keksintö ja hiusasiaa

Huvittavaa, miten innoissani olen tämän päiväisestä löydöstäni. Löysin uuden korkin vesipullooni! Kyllä, uusi korkki, mutta hyvin näppärä sellainen, hih. Ostin pari vuotta sitten Lifefactoryn lasisen juomapullon, koska olin aiemmin lukenut muovipullojen "vaarallisuudesta" (päästävät muovihiukkasia ja vilisevät bakteereita). Pullon ainoa miinus on ollut tähän asti korkki. Iso korkki pitää ruuvata auki, mikä saattaa aiheuttaa ongelmia, jos sen tekee huolimattomasti. Kuten tänään. Kävi nimittäin pieni vahinko zumba-tunnilla: korkki meni huonosti kiinni ja yhtäkkiä kaikki vedet kaatuivat lattialle. Muiden jatkaessa tanssiaskeleitaan, minä kuivailin lattiaa. Tosin olen pienestä pitäen ollut lahjakas juomien kaatamisessa pöydälle / lattialle / minne vaan muualle kuin suuhun! ;) Mutta nyt ongelma on siis ratkaistu! Juomapulloni sai nokallisen korkin. En ole varma, onko tämä joku lapsille tarkoitettu juttu, mutta toimii itselläni varmasti myös. :)


 Uusi korkki vasemmalla, vanha oikealla. Ja molemmissa on hyödyllinen kantokahva. :)


Ja sitten päivän toiseen teemaan eli hiusasiaan. Ensimmäisessä kuvassa näkyy päivän toinen ostokseni, biotiinitabletit. Olen joskus ennenkin ottanut kuurin biotiinia enkä silloin huomannut mitään eroa hiuksissani, mutta kokeilen nyt uudelleen, sillä hiuksia on tippunut turhan paljon viime aikoina. Onko jollakulla muita vinkkejä hiusten hyvinvoinnin parantamiseksi? Onhan näissä toki henkilökohtaisia eroja. Hiusteni vaihtuvuus on luonnostaankin hyvin nopeaa, vanhoja tippuu reilusti, mutta "vauvahiusta" kasvaa tilalle jatkuvasti.

Nämä biotiinitabletit valitsin ihan mututuntumalla, plussaa siitä, että ne sisältävät myös sinkkiä. Paketissa on 60 tablettia eli kuuri kestää noin kaksi kuukautta. Kerron sitten, oliko näistä apua.


Sellaisia höpinöitä tänään, hih. Rentoa loppuiltaa kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Aah siis samanmerkkinen korkki kuitenkin hehe.

  En oikein oo ite uskaltanut ottaa biotiinia, kun pelkaan etta kaikki karvat alkaa rehottaa...mutta moni kayttaa. Kerro sitten millanen kuuri oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei varmaan muunlaiset pulloon sopisikaan... ;)

   Olisikin niin tehokasta, heh! Käytetäänkö sitä sielläkin tai Ranskassa? Kerron myöhemmin tuloksista. :)

   Poista
  2. No sanotaanko etta jos on Valimerelta kotoisin, niin ei ehka halua stimuloida karvan kasvua :^o Mutta Ranskassa on kaikenlaisia "tukkavitamiineja" kaupoissa, en tieda sitten onko tota samaa. Pitais lukea koostumus.

   Poista
 2. Ahaa, ostit Biotiinin tabletteja. Miksei niitä samoja kuin mulla!? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muistanut, mitä sulla on!! Eikä näitä tarvi ottaa kuin yksi päivässä, hihi. ;)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!