keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Sisustuksesta

Mietin juuri, kuinka kuvailisin sisustusmakuani, mutta en oikein päässyt tulokseen. Toisaalta pidän linjakkuudesta, mutta toisaalta ns. perinteinen skandinaavinen tyyli ei ole oikein makuuni. Vaaleat sävyt tuovat valoa, mutta kokovalkoisesta en pidä. Väriä saa olla, miksei myös tummia sävyjä. Huonekaluissa ja sisustusesineissä pidän sopivasta yhdistelmästä modernia ja perinteistä. Hmm, ihme, ettei kotini ole vielä "boheemimpi" kuin on, sillä näiden selitysten perusteella syntyisi kyllä aikamoinen tyylien sekamelska! ;)

Tässä löytämiäni esimerkkejä sisutuksista, joissa kaikissa on jotakin hyvin viehättävää.

Afrikka-teema vetoaa aina (kuva täältä)!

Kirkkaita värejä ja folk-henkeä (kuva).

 Tummaa ja vaaleaa, sopivan "earthy" makuuni (kuva).

Kauniita makuuhuoneita. Vitsit haluaisin muuten tuollaisen "hyttysverkon" sänkyni ylle! Olenkin alkanut harkita makuualkovini peitoksi verhoa (aluksi täysin torppaamani idea). Katossa on valmiiksi kiskot, joten äkkiäkö asiaa kokeilisi. Verholla saisin makuualueen selkeämmin erotetuksi olkkarista.

Tummaa puuta, vaaleaa ja väripilkkuja (kuva).

Tässäkin ihanan "earthy" fiilis (kuva).

Kauniit värit (kuva)!

Loppuun kuva pienestä ja sympaattisesta keittiöstä. Söpö, sopivan sekainen ja persoonallinen. :)

Kuva täältä

Kotini muistuttaa kuvista ehkä eniten kakkoskuvaa. Täältä löytyy jotakin samaa folk-henkeä kuin kuvassa on, tosin oma asuntoni on vaaleampi. Voisinkin ottaa joku kerta muutaman kuvan kodistani, kunhan saan pari sisustusjuttua toteutettua seinille... :)

4 kommenttia:

 1. En minäkään ole valkoisen sisustuksen ystävä, tulee olo että olisi jo taivaassa, silmiä häikäisee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sairaalafiilis on toinen vaikutelma. Kirkkaat ja lämpivät värit luovat kotoisaa tunnelmaa. :)

   Poista
 2. Jes, lisaa sisustusjuttuja :) Meilla on kamppa sisustettavana kevaalla...mietin miten sais lampoa asuntoon, jossa on harmaa kivilattia ja valkoset seinat. Toi kliininen valkonen ei oo munkaan suosikki. Pitais saada puuta ja esim noita Afrikka-tyylisia raitoja elavoittamaan vahan. Meilla on ollu naita Afgaanimattoja, mutta en sitten tieda otetaanko joku uuteenkin asuntoon. Niilla saa varia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no mulla on vähän sama. Täällä on kanssa harmaata laattaa ja vaaleat seinät, mutta kyllä tekstiileillä ja huonekaluilla saa lämpöä. Afgaanimatot on hienoja, ne sopii varmasti hyvin teiän uuteen kämppään!

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!