tiistai 5. marraskuuta 2013

F/W inspiration

Autumn inspiration

Pari syksyistä (vai joko puhutaan talvesta?) hankintaa on pyörinyt mielessä. Kokosin ajatuksiani Polyvoren avulla kollaasiksi. :)

Koetan pitää Roomassa kaupoissa kulkiessani (ensi viikolla jo!) kollaasin tuotteet mielessä. Jos Roomasta löytyisi esimerkiksi pehmoinen neule talveksi tai hauska hattu, niin olisin tyytyväinen. Kaunis lämmin huivi olisi myös mukava löytää. Tärkeimpänä kohteena on kuitenkin keskiruskea laukku. En omista ainuttakaan sellaista, joten asia on korjattava mahdollisimman pian! :) Kultainen kellokin on vielä hankkimatta.

Saa nähdä palaanko Italiasta mukanani listan tuotteet vai jotain ihan muuta! :)

4 kommenttia:

 1. Kiva kollaasi, aivan ihania värejä ja ihanan pehmeä näköisiä materiaaleja :)

  p.s. Sulle olisi haaste mun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Eikö olekin? ;) Ihastuin varsinkin tuohon Aldon laukkuun. Roomassa pitäisi olla Aldon liike, mutta en tiedä, onko laukkua tällä hetkellä myynnissä. Toivottavasti! :)

  Kiitos! Tartun haasteeseen pikapuoliin!

  VastaaPoista
 3. Kiva laukku! Tosin oon huomannut etta ton ruskee on vahan hankala. Suklaan ruskeeta on helpompi kayttaa.
  Kokeilin vahan saman tyyppisia hattuja viime viikolla, mutta mulle ei ikava kylla sopinu hirveen hyvin :( Sulle varmaan kavis paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? En tosin oikein osaa käyttää suklaanruskeetakaan, heh. Toi kuvan laukku on tekonahkaa ja aika edullinen, että ehkä sellasen vois hankkia ainakin ekaksi.
   Mä tykkään hatuista, mutta en jotenkin kehtaa käyttää. Yleensä valitsen pipon, on jotenkin helpompi. :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!