perjantai 29. marraskuuta 2013

Pikkumusta

Vaatekaapistani puuttui eräs klassikko, nimittäin juhlava pikkumusta. Nyt asia on korjattu, sillä löysin Esprit Collectionin mallistosta ihanan röyhelöhelmaisen mekon, jossa on kivasti laskeutuva yläosa. Ensin arastelin lyhyttä helmaa, mutta mustien paksujen sukkahousujen kanssa sitä käytän joka tapauksessa eli ostopäätös tapahtui lopulta nopeasti. :) 

Mekko oli ylläni viime viikonlopun pikkujouluissa ja viikolla töissä vähän rennommin yhdisteltynä. Aika monikäyttöinen mekko siis. (Ainut miinus siitä, että vuorikangas tuppaa kävellessä nousemaan...)Pikkujouluihin mekko sai asusteiksi kultaiset korut ja DvF:n pikkulaukun. Jalkoihin sujautin korot.

Työasussa korot vaihtuivat saapikkaisiin ja mekon päälle laitoin neuletakin (tuo, keltainen neule alkaa vedellä jo viimeisiään, mutta on suosikkini, pidän sen väristä paljon!). Korun virkaa toimitti pelkkä kello.Saapikkaat ovat muuten ostos 6 vuoden takaa, mutta näyttävät vieläkin hyväkuntoisilta. Kannatti siis etsiä niitä silloin Roomasta kissojen ja koirien kanssa! Kaikista kaupoista oli loppu, lopulta yhdestä liikkeestä löytyi, mutta ainoastaan koossa 36. Kengät sopivat kuitenkin (oma Tuhkimo-hetkeni, heh!) ja ovat olleet kovassa käytössä siitä lähtien. :)


Letkeää perjantaita kaikille! :)

2 kommenttia:

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!