maanantai 11. marraskuuta 2013

Puhtaat siveltimet

Olen lukenut, että meikkisiveltimet tulisi pestä kerran viikossa. Myönnän, että omalla kohdallani väli venyy aika paljon pidemmäksi! Tänään aamulla oli vapaata aikaa, joten otin eniten käyttämäni siveltimet ( eli meikkivoide-, peitevoide-, poskipuna- ja aurinkopuuterisiveltimet) käsittelyyn. Olen ostanut aikoinaan Stockmann Beautystä Duroyn sivellinsaippuan, jotan käytin nytkin. Sitä ennen pesin siveltimet meikinpuhdistusaineella tai hajusteettomalla perussaippualla... Nekin toimivat ihan hyvin.


Siveltimet hanan alle, saippuaa kehiin ja jatketaan niin kauan, että vesi on kirkasta. Tuloksena puhtaat siveltimet! (Saippuassa muuten lukee "Ei desinfioi". Millä siveltimet saa sitten desinfioitua, hmm?) Sudit kannattaa kuivata lappeellaan, niin vesi ei valu varren sisään.


Vasemmalta: (aurinko)puuterisivellin We Care Icon, meikkivoidesivellin Shiseido, poskipunasivellin The Body Shop, peitevoidesivellin Ecotools.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun on kunnon, laadukkaat siveltimet! Minulla on kaikki Diorin ja yritän pestä myös usein mutta ei varmasti riittävän usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diorin siveltimistä olen kuullut pelkkää hyvää! Omani eivät ehkä laadultaan ihan niille pärjää. :)
   Miksi lie pesuväli kasvaa, vaikka eihän siinä ole homma eikä mikään! Pitää muistaa ensi kerralla. ;)

   Poista
 2. Niitä on sellaisia desinfioivia sutisuihkeita. Uskon että parempi pestä saippualla: sama homma kuin käsidesin kanssa, eli se mömmöhän ei niistä poistu ilman saippuapesua, kerrostuu vaan pahemmin jos väliin iskee aina vaan alkoholia. En itse usko että desinfiointi on tarpeen, ellei sudille tapahdu jotain tosi outoa. Ja sittenkin ehkä ennemmin vaihtaisin koko sudin… itse pesen Marseille -saippualla, joka toimii just eikä melkein. On hellävarainen, mutta tehokas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti oikeassa! Tuntuisi oudolta olla pesemättä meikkijäämiä pois ja vain suihkia desinfiointiainetta. Korkeintaan niin, että pesun jälkeen suihkauttaa pari kertaa...silloinkin ehkä aika turhaa?
   Marseille-saippuaa kokeilenkin sitten seuraavaksi! :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!