keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Uusi meikkivoide ja väriä poskille

Parin päivän blogihiljaisuus johtuu siitä, että olin viikonlopun yli Roomassa. Nyt olen palannut kotiin ja vaikka täällä on mukava olla, kaipailen jo takaisin Roomaan. Tykkään siitä ihmisvilinästä, puheensorinasta, hauista ja mauista... Kaunis kaupunki täynnä kauniita ihmisiä. :)

Muutamia kuvia laitan tänne myöhemmin, vaikka täytyy tunnustaa, että valokuvasin hyvin vähän (ja vain hämärään aikaan!). Osittain näin kävi, koska keskityin fiilistelemään tunnelmaa ilman kameraa ja osittain kameraärsytyksen takia (laajakulmalisäke ei sopinutkaan kameraani, hö!).

Näin alkuun pari reissusta hankittua kosmetiikkauutuutta. Uutuuksia minulle, markkinoilla ovat siis olleet pitkään. Münchenin lentokentältä ostin Bobbi Brownin meikkivoiteen ja Roomasta Sephorasta Benefitin poskipunan.Olin etukäteen silmäillyt Bobbi Brownin meikkivoiteita netistä ja suosikkini kuvausten perusteella oli Skin Foundation. Kun myyjä vielä kertoi, että tämä on heidän paras meikkivoiteensa sekaiholle oli valintani selvä. Sävyjä on 20 erilaista, omani on 2.5 Warm Sand. Myyjä ehdotti ensin sävyjä 3 ja 3.5, mutta pyysin vaaleampaa, hih (olen huomannut, että minulle suositellaan poikkeuksetta liian tummia sävyjä). Koska minulla oli meikkiä kasvoilla, tuotetta ei kokeiltu kasvojen iholle, mutta onneksi sävy 2.5 osoittautui juuri sopivaksi. Bobbi Brownin meikkivoidesävyt ovat kuulemma kaikki keltapohjaisia, mikä sopii ainakin omaan väritykseeni hyvin.

Meikkivoide on kevyt iholla ja jättää kauniin pinnan, joka tosin vaatii omalla ihollani kevyen puuteroinnin. Se kosteuttaa ja peittää kevyesti eikä ole siten liian raskas. Kestävyyskin on mielestäni ihan hyvä kevyelle meikkivoiteelle (kesti mm. yökerhossa tanssimiset, vaikka olin levittänyt pohjan jo aamulla). Näin muutaman päivän käytettyäni voin sanoa olevani tyytyväinen. Pitää palata myöhemmin asiaan vielä uudelleen. Yleensä muutaman viikon jälkeen osaan sanoa, onko tuote sellainen, että ostan sitä myöhemminkin.


Benefitin poskipunasta valitsin sävyn Bella Bamba puhtaasti myyjän suosituksesta. Itselleni iski valinnan vaikeus kaikkien ihanien sävyjen keskellä, joten valitsin lopulta sen, jota myyjä kehui. Hän tosin suti väriä poskilleni sillä innolla, että järkytyin ensin peiliin katsottuani, heh. Ystäväni oli kuitenkin sitä mieltä, että väri on kaunis. Ja onhan se, kun levittää pikkasen kevyemmällä otteella. :)

Benefitin poskipunat ovat suosikkejani. Ne levittyvät hyvin, näyttävät kauniilta (sekä paketissa että poskilla!) ja kestävät pitkään. Mikään ei ole inhottavampaa kuin poskipuna, joka kuluu ja muuttaa väriä päivän mittaan. Sellaisesta ei näiden kanssa tarvitse huolehtia.


6 kommenttia:

 1. Heippa! En tiedä tulevatko viestit näin kuin sähköpostilla perille, mutta siis en ole saanut vielä osoitettasi, viesti ei jostain syystä ole tullut minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? Hö! Laitan sulle mailia toisesta sähköpostiosoitteestani. Luulisi sillä tulevan perille. :)

   Poista
  2. Laitoin äsken tosiaan postia sulle. Jos jostain syystä ei vieläkään tule perille, vinkkaile taas täällä. :)

   Poista
 2. Onko toi Bobbi Brown vaikuttanut hyvalta? Mulla on ollut yli puol vuotta meikkivoiteet laatikon pohjalla, mutta talvella varmaan pitaa laittaa jotain naamaan, ettei nayta ihan muumiolta :p Nyt jo alkaa oleen kasvot paljon vaaleemmat kuin muu iho. Moni meikkivoide tekee mun kasvot punasavyisemmiksi kuin décolté tai kasivarret, vaikka en siis laittaiskaan kuin T-alueelle. Tosi arsyttavaa. Tai ehka pitaa vetaa kellertavaa itseruskettavaa feissiin :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään! Vaikka tää on aika kevyt meikkivoide, se ei häviä rumasti iholta päivän aikana. Vähän kuluu, mutta kauniisti, jos nyt niin voi sanoa. Sävytkin oli tosi hyviä. Kaikki sävyt on kellertäviä ja ne, jotka on "jotain.5" vielä tasalukuja pikkasen enemmän. Mulle tulee tästä vähän mieleen YSL Touche Eclat meikkivoide (koostumus ja lopputulos), mutta tää on vielä parempi.
   Mulla on sama. Jos valitsen meikkivoiteen sävyn puhtaasti kasvojen sävyn perusteella, lopputulos on se, että kasvot on ihan eri väriset kuin muu kroppa, hyh. Kroppa on siis kellertävämpi kuin nassu. Siksi kasvoille pitää ottaa vähän kellertävämpi sävy, sulautuu siten muuhun vartaloon paremmin. :)

   Poista
  2. Jep. Mulla taitaa olla just se touche éclat, mutta vahan liian vaalea savy...Luultavasti ostin sen viime talvena ;) Eli hei, taa tarkottaa myos sita, etta se alkaa menna huonoksi jos on ollut noin 12kk auki #@#!ù%

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!